keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Ratsastusta Einstökillä

Kaksi viikkoa sitten lähdettiin Sohvin kanssa käymään taas tunnilla meidän "vakio" tallillamme. Lähdettiin jo hyvissä ajoin, sillä katottiin jo ennen meijän tuntia yhden Sohvin kaverin yksityistuntia, jonka jälkeen hepat valmiiks, ja omalle tunnille.

Kun tallille mentiin, ja katottiin tuntikalenteria, olin ihan ihmeissäni ratsustani. Listalla nimittäin luki nimeni kohdalla Einstök. Ja en ollut kuullutkaan sellaisesta hevosesta, joten en osannut odottaa tunnilta mitään!

Einstök oli ihana issikka, joka oli ennen toiminut kouluratsastajan kilparatsuna, ja oli siis todella taitava! Jopa liian taitava miulle, sillä enhän ole mikään hirmusen taitava ratsastaja...

Tunnilla laukattii ntosi paljon, sillä harjoiteltiin laukanvaihtoa. Yksi tehtävä esimerkiksi oli sellainen, että laukattiin kahdeksikkoa kentällä, ja aina kentän keskellä piti vaihtaa laukka. Laukkaa ei tarvinnut suoraan laukasta vaihtaa, vain sai ottaa völiin muutaman askeleen ravia, josta sitten nostaa toisen laukan. Oli kyllä tosi kivaa laukata pitkästä aikaa noin paljon, mutta toisaalta harmittaa, että ei menty mitään koululiikkeitä, kun ratsuna olisi ollut tuollainen taitava kouluhevonen. Mutta tunti oli kyllä hyvä! Saa nähdä milloin taas innostutaan menemään uudestaan!

Kiitoksia muuten Sohvin kaverille kuvista!





















PS. Anteeksi kun on tullut nyt näin paljon hevospostauksia, ja Siiri postaukset ovat jääneet vähemmälle. Ehkä tässä joku päivä kuitenkin saan kuvamateriaalia Siiristäkin, niin tulee sitten postausta Siiristäkin!

2 kommenttia:

  1. Olipa sirpsakan näköinen issikka! :) Toivottavasti pääset testaamaan sitä toisenkin kerran! Hauskoja myös nuo edellisen postauksen kuvat! En tiennytkään, millaisia ohjelmanumeroja raveissa voi olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minäkin toivon! Ja kiitoksia, ja joo, en minäkään tiennyt muista ohjelmanumeroista ennen kuin raveihin pääsin!

      Poista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!