perjantai 3. helmikuuta 2017

Erilaisia sekarotuisia PART 3

Moikka! Mun blogi historian suosituimmat postaukset ovat olleet "Erilaisia sekarotuisia" ja "Erilaisia sekarotuisia PART 2." Nyt tämä suosittu sarja saa kolmannenkin osan! Kertokaa myös, haluatteko te vieläkin uusi osia tästä, vai joko alkaa riittää? Tai haluaisitteko jonkinlaista muutosta näihin? Ei muuta kuin aloitetaan!

LULU


"Lulu 4v, cairn-labbis-suomenpystykorvamix. Luonteeltaan on kuin labbis, ihmisystävällinen ja iloinen. Terrierin huomaa vetoleikeissä murinasta ja pystykorvan haukkumisesta jahdatessaan toisia koiria. Rakenteeltaan kuin pystykorva, karva jotain labbiksen ja cairnin väliltä ja pää myös jotain siltä väliltä. Ihmiskeskeinen, nopea oppimaan, tulee kaikkien kanssa toimeen ja rakastaa uimista. Hyvin helppo ollut pienestä pitäen kouluttaa. Säkäkorkeutta löytyy 42cm."

ALMA


"Alma on sakemankin, rotikan, jonkin noutajan, dreeverin, suomen pystykorvan ja pohjanpystykorvan sekameteliotus :) ikää 6 kk, kiltti sen puoleen ettei ole ikinä tuhonnut mitään paitsi omat lelunsa mutta luonnetta löytyy siitäkin edestä. Pientä, kuka määrää tässä talossa taistelua käydään joka päivä"

KOJO


"Kojo, uros, 1v4kk, kaikki rodut ei tiedossa (isä belgianpaimen tervueren). Luonteeltaan energinen ja aina valmis tekemään mitä vaan, yhteen ihmiseen leimautunut. Kestää irti. Kuulias ja oppivainen."

TYPY JA PETO


"Typy 2v. ja Peto 1v. Molemmat ovat romanian rescuita joten roduista ei ole tietoa. Typy on perusluonteeltaan rauhallinen ja omaksanut hyvin sohvaperunan/kotikoiran roolin katuelämän jälkeen. Vieraita kohtaan aluksi varauksellinen mutta kun tulee tutuksi on todella rakastava. Peto taas on melko vilkas sekä rohkea tapaus ja kaikkien kaveri heti alusta lähtien.Yhteiseloa heillä takana nyt 3 kuukautta ja todella loistavasti menee :) "

JADE


"Jade 10kk. Rotuina saksanpaimenkoira, kultainennoutaja, bordercollie, lapinkoira ja norjan harmaa. Aika ahmatti ja jääräpää tyttö, mutta oppii nopeasti uusia asioita ja niitä tekee mielellään"

ZACK


"Zack n. 3,5 vuotias Akitan ja Kreikanpaimenkoiran sekoitus. Vieraiden kanssa ensin varautunut, mutta tutustuttuaan hänestä sukeutuu oikea nallekarhu esiin. Erinomainen pihavahti, Haluaa olla joka touhussa mukana ja seuraa kuin hai laivaa isäntää"

NELLI


"Nelli, 3vee, karjalankarhukoira/saksanseisoja/jämpti/rottweiler :) taustansa takia uusia tilanteita ja vieraita ihmisiä kohtaan varovainen mutta kun vaarattomuutensa saa todistettua tämä tyttö luottaa ja rakastaa täysillä kiltti, uskollinen, pusutyttö joka on aina valmis kaikkeen yhteiseen! Helposti motivoitavissa mutta rotujensakin puolesta häiriöherkkä hyville hajuille :) Nellin kanssa harrastetaan rallytokoa (jossa kisataan), noseworkkia ja tokoa :) jonkun verran resurssiaggressiivinen ruoasta ja leluista mutta muuten oikein hyvin kaikkien kanssa toimeen tuleva neito"

OTUS


"Otus 2v Jackrussel/pk chihu 
luonnetta löytyy; todella leimautunut yhteenihmiseen, kiltti, mutta varautuvainen, mielyttämisen halu on ja temput oppii nopeasti, tulee toimee koirien,kissojen ja lasten kanssa"

FREDY


"Fredy, kuvassa melkeen 3kk, löytyy rottweileriä ja boxeria. Kuten roduistakin voi päätellä niin erittäin energinen, helposti innostuva mutta myös nopeasti oppiva hölmöläinen"

NICKY 


"Nicky 1,5 vuotias bullterrieri/suomenpystykorva/phalene/italianvinttikoira mix Luonne ihan huippu.. oppivainen, älykäs, mukava kaikille mutta todella energinen.. jos ei pääse isoon tilaan juoksemaan täysillä on kuin tikittävä aikapommi.. koskemisesta villiintyy ja näykkii.. ei keskity ja korvat menee lukkoon.. Mutta harvoin tulee tilanteita jolloin ei pääsisi purkamaan päätään juoksemalla.. joten yleensä on todella motivoitunut ja keskittynyt koiruus jonka kanssa on todella miellyttävä liikkua eri paikoissa kun kuuntelee niin hyvin 😊 Tulee myöskin hyvin toimeen kaikenlaisten koirien kanssa ja isojen eläinten esim hevosten kanssa.. kanit ja kissat menettelee.. niitä kun olisi kiva jahdata"

UUNO

"Hän on Uuno 😄 
Nuoressamiehessä on ainakin saksanpaimenta, dobermannia ja amstaffia  Noiden lisäksi olen itse veikannut ainakin ajokoiraa ja kenties jotain molossirotua :) 

Herralla on ikää 2,5 vuotta. 
Hän on luonteeltaan erittäin itsenäinen, itsepäinen ja dominoiva. 
Ihmisrakas, hellyyttävä ja rakastava. 
Hupsu ja leikkisä, sekä vahvan paimen- ja saalistusvietin omaava. 
Yhden ihmisen koira, ja viihtyy parhaiten ainoana koirana. Tulee vain yhden isomman koirakaverin, ja pikkukoirien, kanssa toimeen. 

Uuno on tosi fiksu, mutta se ei tee mitään, jos se ei halua / sitä ei kiinnosta, vaikka se vallan mainiosti tietää mitä siltä odotetaan 😁 
Pitkiä hermoja ja huumorintajua vaativa yksilö. Miellyttämisenhalu täysi 0, sekä erittäin vaikeasti motivoitavissa. 
Mutta silti niin söpö ja ihana"

KARMA


"Tässä olis Karma, 12-viikkoinen neiti josta löytyy mm. Collieta, sakemannia, huskya ja tsekinsusikoiraa :3 Oikein eläväinen ja valpas neiti, vähän riiviön vikaa löytyy mutta on kyllä myös kiltti ja innokas oppimaan uutta."

KIITOS KUN LUIT POSTAUKSEN <3



:)







 















:)"

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Koirakuume sen kun vain kasvaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo, kyllähän näitä kuvia katsellessa toisen koiran haluaisi! <3

      Poista
  2. Nää on tosi kivoja! Lisää vain :)

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!