sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Hevosleiri: Tiistai

Vehmaan tallin leiri 22.6-26.6.2015, Juva

Tiistai 23.6.2015

Aamulla herättiin kahdeksaksi aamupalalle. Tarkoituksena oli lähteä klo 10-12 ensimmäisen ryhmän maastoon, mutta jouduimme lykkäämään maastoa vesisateen takia. Ysiltä kuitenkin lähdettiin siivoamaan tallia. Siivottiin siis hevosten karsinat ja ruokakupit sekä pestiin seinät. Niin ja lakaistiin lattiat ja laitettiin satulahuone kuntoon. Kun talli oli siivottu, piti leiriohjaajamme meille teoriaa hevosten lääkinnästä. ja näytti esim. kuinka hevoselta mitataan lämpö. Sitten leikittiin yhtä leikkiä, ja mentiin syömään.

Ruuan jälkeen meillä oli taas vähän vapaata aikaa, jonka jälkeen piti lähteä hakemaan hevosia laitsalta, sillä kakkosryhmä lähtisi kahentunnin maastoon. Tällä kertaa en hakenut laitsalta ketään. Kun hevoset olivat tallissa, auteltiin laittamaan niitä valmiiksi maastoa varten. Kun kakkosryhmä lähti maastoon, lähdettiin me Sohvin kanssa viemään Digi ja Iska leiriavustajamme kanssa ulos. Sitten istuttiin vähän aikaa leiriavustajamme kyydissä autossa, ja lanattiin kenttää (eli siis ajeltiin pitkin ja poikin kenttää autolla :D) jonka jälkeen meillä oli varustehuolto, jossa pestiin suitset ja satulat ensin satulasaippualla ja sen jälkeen vielä rasvattiin. Kun varusteet oli huollettu, lähdettiin pikaisesti ottamaan vähän välipalaa kunnes olikin kiire, kun kakkosryhmä tuli jo tallille, ja oli meidän vuoro lähteä kahdentunnin maastoon.

Maastoon ratsukseni sain suomenhevos tamman Salmen. Salme oli oikein hyvä ratsu! Maastossa mentiin (valitettavasti) vain käyntiä, mutta onneksi oli aivan ihanat maisemat, joita kerkesikin sitten ihailla! Maastosta nyt ei ole paljoa sanottavaa, ihan mukavaa oli vaikka miun makuun olisikin saanut olla vauhdikkaampaa menoa. 

Maaston jälkeen tietystikin hoidettiin hepat, ja vietiin ne laitsalle. Ja sitten taas syömään! Syömisen jälkeen taas vähän vapaata aikaa, jonka jälkeen oli vuorossa leiriolympialaiset! Leiriolympialaisissa me oltiin kahdessa joukkueessa, ja kisailtiin muutamissa lajeissa, mm. hevosenkengän heitossa ja sananselityksessä. Olympialaisten jälkeen oli vähän vapaata aikaa, jonka jälkeen oli iltapalan vuoro. Iltapalan jälkeen oli kahdella leiriläisellä meille vielä ohjelmaa, ja tämä ohjelmanumerohan oli Chubby bunny- haaste. Itse en kylläkään suostunut osallistumaan tähän, mutta tikkarin sain silti. Sitten vain nukkumaan!

Koska tiistaina ei kuvia tullut, laitan tähän pari kuvaa tallikoira Tassusta!



2 kommenttia:

  1. ootko menossa tänävuonna leirille? Ite meen 19-23.6 Vehmaalle :D

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!