keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukuu

Tälle postaukselle ei ole mitään erikoisempaa aihetta, mutta ajattelin tulla vähän kertomaan mitä tapahtuu/tapahtui.

Eli aloitetaanko vaikka siitä, että blogin ulkoasu hieman muuttui jouluisemmaksi, mutta tarvitsee vielä pientä hienosäätöä. Mitä ulkoasussa pitäisi vielä muuttaa?



Toinen on asia on se, miksi blogissa on ollut hiljaisempaa. Siihen löytyy itse asiassa montakin syytä. Ensinnäkin, koulussa meillä on nyt ennen joulua hirmuisen monta koetta, koska saadaan tammikuun puolessa välissä todistukset! Ja toinen on se, että tälläkin viikolla tämä on ensimmäinen päivä milloin voin avata koneen! Maanantaina nimittäin meni taas ratsastus tunnille illalla (ja menin muute taas Vuokolla! Mutta tällä kertaa oli istuntatunti) joten maanantaina aamulla lähdin kotonta seitsemältä ja kotiin tulin yhdeksältä. Eilen taas pitkän koulupäivän jälkeen lähdettiin vielä kaupunkiin ostoksille isotädin kanssa, josta kotiin päästiin n. Seitsemältä. Joten ei tässä oikein valokuviakaan kerkeä ottamaan blogia varten, ja bannerinkin kuvat ovat viimevuotisia!

Sitten vielä semmoinen uutinen, että pääsen EHKÄ koira2014 tapahtumaan lauantaina! Tämä ei siis ole vielä varmaa, mutta varmistuu varmaankin tänään! Mutta jos pääsen, tulee sieltä sitten varmasti postausta! Ja JOS pääsen, olen paikalla vain lauantaina, koska sunnuntaina onkin jo ohjelmassa serkun ylioppilas kahvit. Mutta pidetään peukkuja pystyssä, että pääsen paikalle!

Ja muistakaahan käydä jättämässä kysymyksiä kysymyspostaukseen, johon pääset tästä !

Mutta katsellaan, mitä tässä nyt tapahtuu! Ja yritän kyllä saada enemmän aikaa blogille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!