maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kesä(kö)?

Olisko tämä nyt vihdoin se kesä? Tässä parina päivänä nyt aurinko paistanut ja noin. 20 astetta lämmintä!

Moikka moi taas pitkästä aikaa! Viime postauksesta olikin jo tovi aikaa. En muista olenko täällä blogissa kertonutkaan, mutta oltiin siis Sohvin kanssa maanantaista perjantaihin hevosleirillä! Lauantaina sitten oltiinkin äitin kanssa kirkolla pitämässä peräkonttikirppistä, ja eilen sunnuntaina käytiin katsomassa kesäteatteri, jossa isäni esiintyy. Leiriltä on tulossa varmaankin vielä tällä viikolla postausta, jos vain kerkeän! Tällä viikolla nimittäin alkaa meidän harrastajateatterin kesäteatteri esitykset, joissa miä en ole lavalla kylläkään, mutta muuten sitten auttamassa kaikessa. Niin ja lauantai miulla ainakin on jo ihan täysi! Tuli nimittäin taas kili keikka, jonne lähdetään lauantaina viemään Vili ja Lilli Sohvin kanssa. Sieltä sitten pitäisikin keretä vielä näytökseen taas.

Mutta tästä tuli tälainen pieni päivitys postaus, johon laitan vielä muutamat kesäiset kuvat Siiristä, jotka ovat ennen leiriä otettu! Joko teidän mielestänne tämä on ihan oikea kesä kelien puolesta?





1 kommentti:

  1. Kauniita Siiri-Lupiini-kuvia :) Ei ole kesä vielä oikein alkanut...eilen oli kylläkin poikkeuksellisen lämmin päivä ja ihan koko päivän :)

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!