tiistai 9. kesäkuuta 2015

DIY Kukkakaulapanta

Tänään olisi vuorossa vihdoinkin kukkakaulapannan DIY-ohje! Saa nähdä mitä tästä tulee, mutta toivottavasti joku saa tästä jotain irti!
 
Kaulapannan kannattaa olla sellainen, jota ette normaalisti käyttäisi, sillä se voi mennä vähän voikukkaan tämän jälkeen. Itselläni oli tuollainen kaulapanta, jonka olemme joskus voittaneet jostakin arvonnasta, mutta joka ei ole Siirille hyvä jokapäiväiseen käyttöön, sillä on niin kapea. Kaulapanta kuitenkin nipin napin menee Siirille kaulaan (viimeisessä reiässä sopiva!).
Voikukkaseppeleen tekimiseen on varmasti monia erilaisia tapoja, joten tee niin kuin sinä osaat. Viimeisestä kuvasta näkee parhaiten, kuinka minä tein seppeleen. Mutta siis rupeat vain "punomaan" kaulapannan ympärille voikukkaseppelettä niin, että kaulapanta peittyy. Kannattaa katsoa että kukat menevät nätisti rivissä, ettei kaulapanta sitten näy!
Ja näin jatkat niin pitkälle kuin kaulapantaa riittää!
 
 Loppuun kannattaa laittaa vielä pieni kuminauha, jotta voikukkien varsien päät pysyvät kiinni, eikä seppele purkaannu.
Ja siinä on valmis kukkakaulapanta!
Kertokaas oliko teille jollekkin tästä apua! Tai aiotteko kokeilla tätä?

1 kommentti:

  1. Kokeilisin muuten mutta yksi päivä kun vetäsin voikukkia jostakin ja laitoin pari oman koiran pantaan kiinni niin sen jälkeen Jepessä, minussa ja kaverissani käveli jokapuolella punkkeja, yhhh huonoja muistoja :D

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!