lauantai 13. kesäkuuta 2015

Hevostelua

Olin tuossa Sohvin luona taas muutaman päivän, keskiviikko illasta perjantai iltapäivään. Ja kerettiinhän me siinä sitten vaikka mitä tehdä, ja nyt miulla on jopa kuvamateriaalia miun yhdestä ratsastuskerrasta Sónatalla, keskiviikko iltana. Kiitokset kuvista Sohville!
 
Valitettavasti meijän ratsastuksen aikana pihatiellä oli pari häiriöntekijää. Jännittävä pyöräilijä meni nimittäin ohi keskeyttäen meidän ravipätkän, sekä autoa jouduttiin kerran väistämään. Mutta siis ei me mitän ihmeellistä tehty, Sohvi laitto meille muutamat ämpärit pujotteluksi jota muutaman kerran mentiin. Mutta mennään kuviin ja selitän siellä kuvien välissä sitten enemmän!
 
 Mentiin ensin ihan vain käyntiä pari kertaa, ja toisella kerralla taisin pujotella jo ämpärien ympäri.



Piti meidän yrittää peruttaakin punaisen ämpärin kohdalla, mutta se ei oikein onnistunut tällä kertaa, koska hevonen tekikin täyskäännöksen. Muutaman kerran yritettiin, mutta aina sama juttu, joten rupesi miuakin ihan naurattamaan! :D Siitä alla oleva kuva!
 
 Kyllähän me sitten ravattiinkin, ja itseasiassa taidettiin pujotellakin vähän sovelletusti ämpäreitä -samalla tavalla kun en olisi ämpärien ympäri päässyt kuin käynnissä. Kuten ylempänä mainitsinkin, yhden meidän ravipätkistä pysäytti pyöräilijä, mutta ei onneksi ei mitään vakavempaa kuin pysähdys.
 Aika hyvin miäkin alan jo pysyä ravissa Sónan selässä, joskus kun se oli niin hirmusen vaikeaa!
 Yksi laukka pätkäkin me yritettiin ottaa, ja laukattiin me ehkä kaksi askelta, mutta Sóna päättikin töltätä. No, mikäs siinä, tasaista kyytiä!
Pakko vielä laittaa loppuun ihan ylisöpö kuva Eemelistä, jonka nappasin hevosten ollessa laitumella! <3 Jos haluat nähdä enemmän miun ottamia kuvia, niin menepä tänne
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!