lauantai 3. joulukuuta 2016

LUUKKU 3: 10 faktaa Siiristä1. Siiri ei tykkää ollenkaan, että kukaan koskee sen tassuihin. Näin ollen myös kynsienleikkaaminen on yhtä tuskaa niin Siirille kuin minullekin.

2. Viime jouluna ostin koiramessuilta muutaman pussin nameja. Tarkoituksena oli antaa pari pussia Siirille joululahjaksi ja pari pussia tuttujen koirille. Kävi kuitenkin niin, että yksi yö Siirin nukkuessa poikkeuksellisesti senomassa pedissä eteisessä, oli koira päättänyt lähteä pienelle yökierroksella ja löytänyt muovipussissa olevat namit. Aamulla ei ollutkaan enää kuin tyhjät namipussit jäljellä.

3. Siiri tuntee tosi monta sanaa. Perus temppujen lisäksi Siiri tuntee mm. sanat juusto, lenkille ja syömään.

4. Yhtenä jouluna, kun Siiri vielä nukkui kaikki yöt eteisessämme, olimme aikaisemmin päivällä paistaneet joulukinkun. Illalla kuitenkin kun laitoimme Siirin nukkumaan eteiseen ja laitoimme aivan normaalisti tuolin oven eteen, joka vie vielä toiseen eteiseen josta pääsee ulos, oli meillä kuitenkin sattunut pieni arviointivirhe. Kinkkumme nimittäin oli uloimmassa eteisessä, johon luulimme ettei Siiri pääse vaan tuoli estää sen. Siiri on kuitenkin sen verran fiksu koira, että sai oven avattua ja näin käsiksi kinkkuumme. Meidän onneksemme kuitenkin kinkku oli niin hyvin kypsytetty, että kun Siiri sitä rupesi syömään lähti siitä vain irti se luu, joka onneksi riitti Siirille. Me tosin oltiin aamulla hyvin hämmästyneitä, kun Siirillä taas oli maha täynnä.

5. En tiedä tekevätkö muut koirat näin, mutta aina Siirin juodessa vettä puolet siitä vedestä menee lattialle ja sitten on lattia märkänä.


6. Oon yrittänyt laittaa Siirille joka joulu tonttulakkia päähän, kertaakaan siinä hyvin onnistumatta. Yhtenä jouluna jopa leikkasin tonttulakkiin Siirin korville reiät.

7. Siiri ei ole koskaan matkustanut missän muussa kuin autossa sekä pienessä moottoriveneessä.

8. Pari vuotta sitten Siiri joutui vahingossa minkin loukkuun, ihan omaa tyhmyyttään. Onneksi kuitenkaan Siirille ei sattunut mitään vakavempaa, vaikka sen tassu siellä raudoissa olikin vähän aikaa. Yhtään se ei ontunut missään vaiheessa, ainoastaan tassussa näkyi pieni nirhauma.

9. Vaikka Siirillä on yksi korillinen erilaisia leluja, ei se oikeastaan koskaan leiki niillä.

10. Siiri ei ilmeisestikään aina hahmota missä asiat ovat, sillä olen nähnyt sen lyövän vahingossa kuononsa vaikka mihin!

2 kommenttia:

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!