torstai 15. joulukuuta 2016

LUUKKU 15: Mitä lahjaksi koiralle tai sen omistajalle?Joulukalenterin luukun 5 arvonnan voitti hippohiiri... alkuinen sähköposti! Onneksi olkoon voittajalle, otan siuhun tänään yhteyttä sähköpostilla jotta saadaan palkinto perille :) mutta nyt tämän postauksen oikeaan aiheeseen!

Joulun alla rupeaa aina miettimään, mitähän sitä oikein ostaisi lahjaksi kaikille tänä vuonna? Kokosin tähän nyt muutamat ideat koirien lahjaksi sekä myöskin koiran omistajalle!

Lelut: Useimmat koirat rakastavat leikkiä leluilla, joten miksipäs ei ostaisi sille lahjaksi uutta lelua?

Herkut & luut: Ne ovat kaikkien koirien mieleen! Voisiko parempaa aattoiltaa ollakaan, jos lahjapaketista paljastuu oikein herkullinen luu jotai voi pureskella koko loppu illan.

Heijastinliivit ja valot: Nyt näin pimeän vuoden aikaan heijastimet ja valot on tosi tärkeitä, että näkyy tuolla lenkkeillessä. Heijastinliivejä löytyy tosi montaa erilaista, varmasti jokaiselle sopiva. Lisäksi noita valojuttujakin on nykyisin tosi montaa erilaista, on valokaulapantaa ja niitä pieniä mitkä laitetaan kaulapantaan roikkumaan. Lisäksi olen nän´hnyt, että joissakin valjaissakin on paikka pienelle valolle!

Uusi peti: Eiväthän ne koiranpeditkään ikuisuuksia kestä, ainakaan rajummassa käytössä. Jos nyt alkaa peti näyttää siltä että uusi tulisi tarpeeseen, on siinä oikein mainio joululahja.

Nimikyltti: Mielestäni koiralla on hyvä olla joku, mistä sen tunnistaa jos se esim karkaa. Itse olen kirjoittanut puhelinnumeroni Siirin kaulapantaan. Nuo nimikyltithän on siitä käteviä, että niihin saa koiran nimen sekä lisäksi sen puhelinnumeronkin kaiverrettua.

Koirakirja: Koiranomistaja, joka tykkää lukea. Ehdottomasti lahjaksi jonkun näköinen koirakirja! Muista vain selvittää, mitkä kirjat häneltä jo löytyy ;) Hyviä lahjaideoita koiranomistajalle on myös esimerkiksi. Lahjakortti johonkin eläinliikkeeseen tai vaikkapa ensi vuoden kalenteri ihanilla koirakuvilla.

Mitä te aiotte ostaa joululahjaksi koirallenne, vai aiotteko ostaa mitään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!