tiistai 8. joulukuuta 2015

LUUKKU 8: Joululahja ideoita

Joulahjat ovat iso-osa joulua, vaikken niitä hirmuisen tärkeänä pidäkään. Mutta on se vaan niin kiva ilahduttaa muita ihanilla lahjoilla! Ja tietenkään lemmikkejä ei saa unohtaa. Nytpä siis kokosin teille kaksi kollaasia, josta  löytyy joululahja ideoita niin koirille kuin niiden omistajillekin!

1. Ruokakuppien alusta: Meillä on joskus ollut tällainen, mutta eipä oo enää... Uusi kyllä kelpaisi, tuo koira kun aina juodessaan läiskyttää puolet vedestä kipon ulkopuolelle!

2. Kaulapannat (heijastin): Siirillä on ollut jo kyseisiä kaulapantoja ja kaksi, ja voin kyllä suositella! Ovat meillä ihan hyvin kestäneet, ja kunnolliset heijastimet ovat kyllä iso plussa.

3. Heijastinliivi: Meillä ei erikseen ole heijastinliiviä Siirille, sen valjaissa kun on niin hyvät heijastimet. Mutta varmasti olisi oikein hyvä ostos, jos ei ole jo muuten koiralla hyviä heijastimia.

4. Lelut: Leikkimisestä pitäville koirille on varma valinta joku lelu!

5. Luut: Joulun alla kaupoista löytyy ihania jouluaiheisia luita, ja juuri näitä pieniä tikkujaolen iirillekin joskus joululahjaksi ostanut!
6. Kukkaro: Tarvitseehan se emäntäkin jonkun pussukan, johon laittaa rahat kun lähtee ostamaan lemmikille ruokaa!

7. Lahjakortti: Lahjakortti on aina varma valinta. Sen saaja saa ostaa sillä mitä itse haluaa ja tarvitsee, jolloin voi olla varma, että saaja saa haluamansa lahjan.

8. Kyltti: Kylttejä löytyy vaikka minkälaisia, ja varmastikin melkein kaikille eläimille. Meillä mm. oli "varokaa kääpiöhamsteria"- kyltti.

9. Purnukka: Tällaisella purnukallahan voi tehdä vaikka mitä, ja senhän voi antaa lahjaksi vaikka täynnä karkkia, tai vaikka koiran nameja, vai mitä?

10. Namipussi: Tällaisesta olen jo haaveillut jonkin aikaa... Tästä olisi kouluttaessa niin helppo ottaa nami, eivätkä ne namit ehkä jäisi sinne taskun pohjalle pyörimään...

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Harmi, kun meiltä ei koiraa löydy, mutta voihan kissoillekin samantapaisia lahjoja ostaa... :D

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!