keskiviikko 2. joulukuuta 2015

LUUKKU 2: Joulukortteja

Monen ihmisen joka vuotinen kysymys, minkäslaiset joulukortit tänä vuonna?

Itselläni tulee ainakin tämä kysymys päähän joka ikinen vuosi, ja aina haluaisin keksiä jotain uutta. Ihan valmiitä joulukortteja kaupasta en haluaisi ostaa, sillä tykkään, että niissä on sitä jotain omaa. Askartelin teille muutamat eläin aiheiset joulukortit, ja kerron pari juttua mistä voi saada inspiraation joulukortteihinsa!

Itse pidän aika yksinkertaisista joulukorteista, ja nämä askartelemani kortit ovatkin tosi simppeleitä. Vasemman puoleisessa kortissa on pehmeästä glitter tarrapaperista(En tiedä miksi sitä kuvailisin?) leikattu koira pipari muotin avulla. Sen lisäksi liimasin vain valmiin "Hyvää joulua" tekstin. Oikean puoleisessa taas on leikattu vanhasta joulukortista suloinen kisu, liimattu se korttipohjalle, sekä lisätty taas valmis teksti.
Tässä vasemman puoleisessa on käytetty taas sitä samanlaista glitter tarrapaperi juttua, tosin eri värissä. Leikkasin siis siitä neliön, laitoin tuohon korttipohjalle, jonka jälkeen leikkasin taas vanhasta joulukortista suloisen kuvan ja liimasin siihen päälle.Sitten vain teksti ja parit lumihiutaleet! Oikean puoleinen korti on tooosi silmppeli, leikkasin vain vanhasta joulukortista kuvan, liimasin sen korttipohjalle sekä lisäsin tekstin. Tässä siis laiskalle joulukortti! Yhtä hyvin kuvia voisi leikellä jostain muualtakin, kuin vanhoista joulukorteista, mutta itse käytin tällä kertaa niitä.

Yksi hyvä vinkki on myös teettää joulukortit omasta kuvasta. Näin pääsee itse helpolla (ei tarvitse kuin ottaa sopiva kuva ja tehdä tilaus) mutta kortista tulee silti oman näköinen, eikä sellainen kaupan valmis joulukortti! Itse tein juuri näin tänä vuonna, ja ehkäpä saatte jossain vaiheessa nähdä tämän vuotiset joulukorttini... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!