torstai 10. joulukuuta 2015

LUUKKU 10: DIY- joululahja

 Päätin näyttää teille tällaisen ihanan joululahjavinkin, jota voit hyödyntää niin ihmisille kuin eläimillekin! Tästä versiosta tein koirille sopivan, pääosinkuin tämä koirablogi on! Mutta ihan hyvin tästä voisi muokata esim. hevosillekin sopivan. Ei muutakuin LET´S START!

Tähän joululahjaan tarvitset:

-Paperia
-Sakset
-Kyniä
-Kuvia (Itse käytin kiiltokuvia)
-Leveän siveltimen
-Servettilakkaa
-Lasipurkin
 Ensimmäiseksi koirjoitin paperille "Koiralle" sillä jollekin koiralle tämä on menossa! Siitä sitten leikkasin ylimääräiset paperit pois ympäriltä, jonka jälkeen avasin servettilakka pullon, dippasin siveltimen siellä, levitin lakkaa siihen kohtaan kun tuon paperilappusen halusin, laitoin paperin paikoilleen ja vielä hieman paperin päälle lakkaa. Näin tehdään myöskin kaikille kuville, jotka haluat laittaa lasipurkkiin kiinni.


Kun kaikki kuvat sun muut on kiinni lasipurkissa, levitetään vielä tosi ohut kerros lakkaa kaikkien kuvien päälle. Sitten odotetaan, että se kuivuu.

Kun lakka on kuivunut, voi halutessaan vielä kietaista nauhan ja rusetin tuohon ympärille, jonka jälkeen täytetäänkin haluamillaa herkuilla! Itse laitoin tämän täyteen itse tehtyjä koiranherkkuja, joisen ohje tuleekin löytymään joulukalenterin luukusta 18! Sitä siis odotellessa ;)

Ja sitten tämä ihana lahja onkin valmis!



Mitä mieltä olette tästä lahjasta? Tai aijotteko itse joskus kokeilla?

6 kommenttia:

  1. Oi tosi kiva, varmasti kokeilen!😊

    VastaaPoista
  2. Oi vautsi miten hieno lahja! Helposti saa tosi persoonallisen lahjan tehtyä vaikkapa sille omalle parhalle koiraystävälle :)

    VastaaPoista
  3. Voi miten kiva idea! Tämmöistä on kyllä pakko päästä kokeilmaan!

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!