lauantai 12. joulukuuta 2015

LUUKKU 12: Mitä Siiri toivoisi joulupukilta?


Siiri täällä moi! Tuo emäntä halusi, että miä kertoisin teille mitä miä oikein toivoisin joulupukilta. Nää on kylläkin enemmän tälläsii haaveita, eivätkä varmasti tuu toteutumaan, mutta ainahan saa haaveilla! Kaiken lisäksi e nmyöskään enää saa mitään joululahjaa, kun jo vahingossa söin sen... Emäntä oli ostanut koiramessuilta viisi pussia nameja, joista osan oli tarkoitus olla miun joululahja... Siinä kuitenkin kävi niin, että yksi yö yksin alakerrassa ollessani ei nukuttanutkaan, ja huomasin ne namipussit... No, päätin sitten itse antaa itselleni luvan syödä ne kaikki. Ja aamulla emäntä oli pettynyt, ja sanoi, että nyt jäi tuttujenkin koirat ilman joululahjoja... Mutta nyt niihin toiveisiin!

Oma peti Kesäisin aitassa nukkuessamme nukun emännän vieressä sängyssä, mutta täällä sisällä emännän huoneessa on niiiin kapea sänky, ettemme siihen molemmat mahdu nukkumaan yhtä aikaa. Joten oma pehmeä peti olisi hyvä! Mutta toisaalta, olen kyllä kuullut huhua, että emäntä saisi tänne sisällekin leveämmän sängyn, joten sitä odotellessa...!

Jouluinen herkkuluu No, en tiesä tarvitseeko tästä sanoa mitään. Luu kuuluu aina haaveisiini.

Pelastusliivit En tykkää autoilusta, mutta veneily on kivaa! Harmi vain, kun en ole kuin kaksi kertaa kulkenut veneellä, mutta jos saisin pelastusliivit, niin ehkä se aktivoisi noita ihmisiä suunnittelemaan venereissuja?

Joulupukki lelu Vinkuvat lelut on kivoja, ja tästä joulupukista tulisi varmasti Bff:n hyvä kaveri!

Vesikuppi Mun kupit on aina ties missä sattuu, joten pysyisiköhän tämä tällainen aina samassa paikkaa?

Kong Mul on aina välillä vähän tylsää sisällä (aina sillon kun en nuku tai syö, ja ulkona sataa vettä) niin ajattelin ,että tällaisesta voisi olla apua siihen tylsyyteen!

Namit Näistä ei varmaankaan tarvitse sanoa mitään...

2 kommenttia:

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!