perjantai 27. helmikuuta 2015

Siirin nukkumapaikat

Kaikilla koirilla on varmasti monia nukkumapaikkoja, ja ajattelinkin esitellä nyt teille muutamia Siirin nukkumispaikkoja! Kaikkia tässä ei ole, mutta ne mistä löysin kuvat! Valitettavasti suurin osa näistä kuvista on otettu puhelimella, joten laatu on aivan surkea.
 Siiri nukkuu/on nukkunut...
 
....Mummolan sohvalla! Aurinko paistoi siihen niin mukavasti, että Siiri päätti ottaa pikkutorkut.

....Säkkituolissa! Kerran pikkuveljeni säkkituoli oli alakerrassa, ja Siirihän käytti tietysti tilanteen hyväkseen ja meni siihen nukkumaan.

...Lumihangessa! Tämän kuvan itseasiassa nappasin tammikuussa, kun huomasinne Siirin nukkuvan pellonreunassamme auringon paisteessa.

.....Tietenkin sängyssä! Se on se paras paikka ;)

...Aurinkotuolissa! Muutaman kerran silloin kun meillä vielä oli aurinkotuoli, huomattiin Siirin nukkuvan siinä!
Muutamia paikkoja tuli vielä mieleen, ja Siirihän siis tykkää nukkua vielä tietysti ihan matolla, mutta sitten keittiössämme on kaksi oranssia tuolia, joista toinen on "Siirin". Siinä se aina torkkuu, kun joku on sen kanssa keittiössä! Nyt uusimpia paikkoja ovat eteisessä yksi laatikko, ja sitten miun iskän haalari. Laatikko on oikeasti iskäni esitystarvikkeita täynnä, mutta silti Siiri siinä nukkuu. Voipi olla että ensi esityksessä kun iskä laittaa pipon laatikosta päähän, voi vähän kutittaa.... Ja se iskän haalari on yhdessä eteisen nurkassa lattialla, niin Siirin mielestä siinä on hirmusen kiva nukkua.
 
Tosi paljon Siiri on kyllä nukkunut meidän ulko-oven edessä! Aina kun aurinko siihen sattuu paistamaan, on yleensä Siirikin siinä nukkumassa. Tietenkin Siiri myös nukkuu omassa tarhassaan, ja aitan alla(kun Siiri on juoksulangassa, pääsee se aitan alle). Itse aitassa sisällä myös kesäisin:)
Missä teidän koirat ovat nukkuneet? Entä kiinnostaisiko teitä postaus, jossa olisi vanhoja kuvia Siiristä?
 
T. Vilma
 
PS. Sunnuntaina 8.3 ollaan Sohvin kanssa menossa Helsinkiin, Horse Fair messuille, joten sieltä varmaankin sitten seuraavaa heppapostausta :)

4 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia :) Meillä koirat tykkää nukkua omissa kopeissaan(ulkokoiria kun ovat), mutta sisällä ollessaan myös sohva on suosittu paikka. Myös nojatuolilla ja semmosella pörrömatolla tykkäävät nukkua :) Ja tee ihmeessä postaus jossa on Siiristä vanhoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meillä Siirillä on ulkona tarhassa heiniä, joissa nukkuu aina siellä ollessaan. Kaikki pehmoinen ja lämmin ovat parhaita! Ja juu, niin varmaan teenkin!

      Poista
  2. Voi kun on monta mieluista nukkumpaikkaa, tuo hankipeti oli aika yllättävä mutta kyllähän noin paksun turkin kanssa tarkenee :)

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!