torstai 5. helmikuuta 2015

Ensimmäinen banneri gimpillä!

Moi! Nyt ei ole mitään ihmeellisempää postattavaa, mutta ajattelin tulla jakamaan iloni teille! Tein nimittäin ensimmäisen bannerini gimpillä! :D Tuollainen toooooosi yksinkertainen, mutta banneri kuitenkin! Latasin (tai siis pikkuveljeni latasi) gimpin koneelle pari päivää sitten. Eilen jo yritin tehdä banneria, mutta mikään ei onnistunut. Nyt sain kuitenkin tuollaisen väsättyä!

En tiedä, milloin oikein tulee seuraava postaustaus, mutta aikasintaan sunnuntaina, ja voi olla ettei silloinkaan, kun en kuvia kerkeä ottamaan. Huomenna nimittäin menen suoraan koulusta bussilla kirkolle mummilla ja papalla käymään, ja lauantaina olisikin aikainen herätys ja Apassionata! Olen pienestä asti halunnut Apassionaattaan, ja nyt se vihdoin toteutuu! Voihan se olla että siitäkin ihan oman postauksen teen... ;) Nyt taidan lopettaa nämä turhat höpinät tähän, ja jatkaa gimpin tutkimista. Jos jollakin teistä on vinkkejä gimpin käyttöön, tai tiedätte jonkin hyvän opetus videon YouTubesta niin kertokaa miulle! Haluan oppia lisää :D

Mutta nyt, hei hei!

T. Vilma

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno banneri ensimmäiseksi sun tekemäksi banneriksi gimpillä! Itselleni tästä videosta oli apua gimpin käytön opetteluun ja sen lisäksi osallistuin pari vuotta sitten koulussa lyhyelle kurssille, jossa opeteltiin gimpin käyttöä, mutta enää en juurikaan mitään sieltä muista :)

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!