sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Apassionata

Nyt se on jo ohi. Nimittäin Apassionata. Oli kyllä ihan huikeeta! Olin siis ensimmäistä kertaa paikalla, ja pienestä asti sinne olen siis halunnut. Toiveeni toteutui, ja äitini osti joululahjaksi liput! Olin niin iloinen. Show oli kyllä kaikkien odotusten mukainen! Paikalla oli tietysti paljon ihmisiä, ja ennen showta rupesikin jo vähän ahdistamaan, sellaiseen ihmismäärään kun en ole tottunut, mutta sitten kun ensimmäinen hevonen tuli lavalle, unohdin kaiken muun ja keskityin esitykseen.

Kamera oli mukana ja kuvia tulikin räpsittyä tosi paljon! Vaikea oli kuvata, mutta kyllä ne jotkut kuvat onnistuivat, onneksi! Nyt ajattelin jakaa teillekin niitä. Mutta kuvat ovat mitä ovat.









Huomatkaahan mikä kärryn perässä roikkuu! ;)




Tää oli niin suloinen!

Tää esitys oli kaikkein pelottavin....

Tuo muuten hyppäsi vielä esteitäkin! Niitä vain en saanut kameralle tallennettua...



O.o

Tähän hevoseen ihastuin heti kun se tuli lavalle <3








Oliko joku teistä paikalla?
 
T. Vilma

10 kommenttia:

  1. Tosi hienoja kuvia oot onnistunut ottamaan! Minäkin olen pari kertaa Apassionatassa käynyt, tosin monta vuotta sitten :D

    VastaaPoista
  2. Ihme, että siellä sai ottaa kuvia! Olen ollut pari kertaa Apassionatassa, mutta siitä on jo muutama vuosi aikaa. Hevoset ovat kyllä upeita ja hellyttäviä, kuten tuo aasisöpöläinenkin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä me äitin kanssa aikasemmin selviteltiin, saako kuvia ottaa. Kuvia sai ottaa, mutta ilman salamaa:) Kiva kuulla, ja ne on! <3

      Poista
  3. Hienoja kuvia! Itsekin haluaisin tuonne, mutta täältä Lapista sinne ei noin vain mennä. Ja Horse Show ja Hevoset messut olis myös kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja voi harmi;( Miulla ei onneksi ole Helsinkiin ihan niin pitkää matkaa! Junalla vain kolme tuntia. Ja juuri nuo tapahtumat kiinnostaisivat miuakin!

      Poista
  4. Vauhdikkaan näköinen show, on ne taitavia ! Söpö aasi :)

    VastaaPoista
  5. Vau oot kyl tosi upeita kuvia saanu ja tunnelmaki huokuu niistä! Itse en hevosella ole ikinä edes ratsastanut, mutta tykkään niistä kyllä paljon! Mitä nyt jos kaverin mukana olen tallilla niin auttelen siinä sitten vähän kaikessa :D haluisin kans itte käydä tuolla joku kertaa, niin huikeelta showlta kyllä vaikuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En ymmärrä kuka niistä ei tykkäisi <3 :D Ja huikee se onkin!

      Poista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!