tiistai 26. elokuuta 2014

Vastauksia kysymyksiin!

Moikka pitkästä aikaa! Nyt olen taas päässyt koneenkin ääreen rankan (mutta mahtavan!) viikonlopun jälkeen. Jos haluat tietää, mitä viikonloppuna tein käy kurkkaamassa toinen blogini!

Mutta nyt olisi aika vastata kysymyksiinne, mitä laitoitte edelliseen postaukseen!

1. Tykkääkö Siiri enemmän kesästä vai talvesta ?
-Siiri tykkää ehkä enemmän talvesta, koska silloin se saa olla irti, ja on lunta! Siirin lempipuuhaa on nimittäin lumessa peuhaaminen;D 2. Mikä on Siirin säkäkorkeus ?
-Olemme Siirin säkäkorkeuden joskus mitanneet, mutta en ihan tarkalleen sitä muista. Reilu viisikymmentä se oli!

3. Siirin lempiherkku ?
-Aika paha sanoa, mikä Siirin lempiherkku on, kun Siiri syö kaikkea... Mutta tietenkin palkitsemis nappulat ovat yksi parhaimmista, ja juusto!

4. Onko Siirillä mitään hassuja, siirimäisiä tapoja?
-Hmm... En oikein tiedä, mutta ainakin iltaisin, kun lasken sen sänkyyn, se menee suoraan keskelle sänkyä! Ja joskus jos haluaa Siirin siirtyvän (sängyssä), on sitä tönäistävä ihan kunnolla, että se siirtyy. Myös Siirin tapa tehdä kaikki temput, on aika hassu! Se nimittäin tekee kaikki temput hirmuisen nopeasti, ja vaikka miulla olisi vain nami kädessä, enkä sanoisi mitään, se jo käy istumaan, huitoo tassuillaan ja menee maahan!

5. Onko Siirille koskaan sattunut haaveria, jonka takia sitä olisi pitänyt käyttää eläinlääkärillä?
-Tähän on hyvin yksinkertainen vastaus, nimittäin ei! Siiri ei ole käynyt eläinlääkärissä muuta kuin piikillä, ja viime joulukuussa leikkauksessa.

6. Sanotaan, että ihmiset muistuttavat usein lemmikkejään, joten oletko huomannut sinussa ja Siirissä yhteisiä piirteitä, ja jos, niin mitä? :)
- En ehkä mitään selvää, mutta Siirin jälkeen tuli aika jolloin halusin ehdottomasti värjätä hiukset ruskeaksi! Ja niin minä värjäsin, ja sille tielle olen jäänyt. Voisikohan se johtua siitä, että Siirin on ruskea? En tiedä! Ja nukkuminen on kyllä yksi asia, missä olemme Siirin kanssa samanlaisia!

7. Mikä on Siirin suurin saalis, jonka se on tuonut metsästä tai jostain muualta?
-Ja juu, jos joku ihmettelee tätä, niin Siiri tosiaankin on metsästyskoira... Mutta isoin saalis... Taitaa olla supikoira, mutta sekin oli kyllä elävä kun Siiri sen kotiin toi. Supikoira nimittäin vain esitti kuollutta...

8. Kuka on Siirin paras koirakaveri?
- Siirillähän ei ole kuin muutama koirakaveri, tai itse asiassa vain Siiri tykkää niistä sen kavereista, mutta kaverit ei Siiristä... Se johtuu nimittäin siitä, että Siiri on niin nuori, ja energinen ja haluaisi vain leikkiä, mutta koirakaveri ei halua leikkiä Siirin kanssa... Mutta muuten varmaankin Siru on Siirin paras kaveri, mutta jos leikkimisestä on kyse, niin sitten Luka. Luka kävi siis muutaman kerran mökillä ollessamme, meidän mökillemme. Sieltä se aina naapurista tepsutti paikalle! Sen kanssa Siirillä oli kivat leikit pari kertaa! Joku voisi luulla, että Jampo (miun hoitokoira) olisi Siirin paras kaveri, mutta ei...

9. Mitä lempinimiä Siirillä on?
-Voi ei... Niitä on varmastikin niin paljon etten muista kaikkia! Mutta ehkä yleisin on Ziri, mutta meillä kyllä Siiriä sanotaan yleensä vain Siiriksi. Mummolassa kyllä Siiri saattaa välillä vaihtua Siruksi, ja Siru Siiriksi... Mutta Ziri on varmaan yleisin, mitä miä ainakin käytän välillä!

Kiitos kun luit!

t.VilmaAda

2 kommenttia:

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!