sunnuntai 31. elokuuta 2014

Uusi kaulapanta

Moikka! Nyt on taas ollut vähän hiljaisempaa tämän blogin puolella, kun on koulua maanantaista perjantaihin, ja nytkin perjantaina menin Sohville kuvailemaan ja ratsastelemaan, ja hieno Sohvin ottama kuva miusta ja Eemelistä tähän väliin:


Meidän perjantain puuhailuista voit käydä lukemassa enemmän Sohvin blogista!

Mutta sitten Siiriin! Siiri nimittäin halusi esitellä teille uuden kaulapantansa, jonka se sai tällä viikolla aikaisemmin. Panta on siis Hurtan oranssi panta!

Siirillähän oli tällainen samanlainen, mutta pinkkinä. Valitettavasti se oli niin kovassa käytössä, että alkoi purkaantua. Mutta kun malli ja pituus (& tuossa on heijastimet!!) olivat Siirille hyvät, ajattelimme ostaa samanlaisen, mutta oranssina. Onhan Siirin valjaatkin oranssit, ja samaa sarjaa kuin kaulapanta! Hieman oli kaulapanta muuttunut siitä edellisestä, mutta olihan se edellinen ollut jo yli kaksi vuotta meillä käytössä.

Kaulapanna ostimme Mustista & Mirristä, ja hintaa taisi olla noin 20€. Mutta todellakin voin suositella tätä muillekin!

Nyt yritän olla ahkerampi tämän blogin suhteen, ja toivottavasti ei enää sataisikaan, jotta nurmikko kuivuisi, niin pääsisin Siirinkin kanssa ottamaan vähän agilityä! Nyt kun Siirikin saa olla taas vapaana, niin voi olla että joku päivä innostun ihan vain kuvailemaan Siirin touhuja ulkona! Mutta palataan niihin sitten myöhemmin!

t.VilmaAda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!