torstai 7. elokuuta 2014

Siirin kanssa veneellä mökille

Tiistaina lähdimme käymään mökillä, ja menimme veneellä! Veneellä on paljon lyhempi matka kuin autolla. Autolla menee noin 1h, mutta veneellä menee vain 10min+pieni automatka, koska emme asu rannassa. Tietysti Siiri piti saada mukaan. Eihän ilman Siiriä voi mennä mökille! Aikaisemmin ei Siiri ole ollut veneessä, joten vähän pelotti, että mitä tästä tulee mutta hyvin se onnistui!


Odotetaan venettä <3

Kyllä se vene kohta tulee....
No niin, nyt sitä ollaan veneessä!


Ja mökille päästiin! Tuntui siltä kuin Siiri olisi ollut monta kertaa aiemminkin veneessä, niin reippaasti se siellä oli!

Mökillä meillä Siru on aina tarhassa, ja Siiri juoksulangassa. Siirillä on se hyvä puoli, että se pääsee syömään mustikkaa, koska sitä kasvaa tuossa Siirin vieressä!Siiri esittelee ylpeänä omaa mustikka paikkaansa!


Siirihän on siitä hauska koira, että se syö mustikkaa suoraan puskasta! Joskus kesken lenkinkin meidän täytyy pysähtyä syömään mustikkaa...

Illalla lähdimmekin kotia kohti, jossa odotti hoitokoirani Jampo oli tullut taas tiistai aamuna miulle hoitoon muutamaksi päiväksi.
 
Nyt en tiedä milloin seuraavaa postausta tulee, koska Nyt koiran hoitoon menee tuplasti aikaa, koska on kaksi koiraa, ja huomenna pitäisi miunkin mennä jo kouluun! Jampo kylläkin lähtee joko tänään illalla tai huomen aamulla. Sitten on taas Siiri talon ainut koira!
 
t.VilmaAda

2 kommenttia:

  1. Siiri kerää mustikoista vitamiinit talvea varten. Osasipa hyvin matkustaa veneellä ihan ensimmäistä kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ja niin osasi, seuraavana ostoslistalla onkin pelastusliivit...

      Poista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!