torstai 19. marraskuuta 2015

Messut 7.11.2015 OSA 3

Nyt olisi vihdoin ja viimein viimeinen messupostaus! Tähän postaukseen jäikin sitten ne itse lemmikkimessut, jotka olivat se miun ykköspäämäärä.

Kun oltiin hieman aikaa kävelty lemmikkipuolella, saavuttiinkin sopivasta lavan luokse katsomaan agilityä. Kylläpä muuten olivat vauhdikkaite ne koirat! Ja kaiken lisäksi vielä aika pieniä, joten kuvasaldo jäi todella pieneksi ja huonoksi. Tässä kuitenkin pari vauhdikasta kuvaa.


 Kun agility loppui, pitikin suunnata etsimään toista lavaa ja mennä kuuntelemaan vinkkejä lemmikin valokuvaukseen, itseäni kun se kiinnosti todella paljon! Kyllähän sieltä joitain todella hyviä vinkkejä tulikin, joita yritän muistaa tulevaisuudessa!


 Tämän jälkeen käveltiinkin ihan rauhassa ympäri lemmikkimessu aluetta, ja ensimmäisenä tuli vastaan papukaija, joka ei kuulemma voi saada ratsutuksia liikaa!
 Aivan järjettömästi siellä oli jyrsijöitä, suurimmaksi osaksi pupuja ja rottia, Hauska oli katsella erilaisia pupuja, ja joittenkin arvosteluja katsoa, pupuista kun en ymmärrä sitten yhtään mitään :D (Enkä kyllä senkään vertaa rotista!)









Tunnistatteko tämän eläimen?


 Kun oltiin lemmikkimessualue kierretty ja pupuagilityä odoteltu mutta tajuttu, että eipä ne ihan heti tuota esterataa valmiiksi saa, joten jätettiin lemmikkimessu alue taaksemme ja suunnattiin alakertaan ELMA-messuille. Tässä välissä katselimme hevosia ja alpakoita, joista kaksi edellistä postausta kertoi. ELMA-messuilla oli kuitenkin paljon muutakin katseltavaa, ja tämmöisiä kuvia sieltä tuli sitten vielä napaattua.












Hehe, miun ilme on kyllä aika mahtava (koska selitin tässä vaiheessa jotain), mutta oli tämäkin pakko tänne laittaa kun "lehmää"pääsin lypsämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!