maanantai 5. tammikuuta 2015

Vuoden 2015 tavoitteet

Sain toiveita, että tekisin postauksen vuoden 2015 tavoitteista. No, tässä sitä ollaan, kirjoittamassa tätä postausta!

Kun päätin tehdä tämän postauksen, rupesin miettimään, mitkä oikeasti ovat meidän tavoitteet tälle vuodelle? En ollut aikaisemmin ajatellut sitä. Mutta ehkä nyt on ihan hyvä, että oikeasti ajattelen, mitä tavoitteita tälle vuodelle olisi. Voi olla, että tämän vuoden aikana miun pitää palata lukemaan tämä postaus monta kertaa, jotta yrittäisin pysyä tavoitteissa.

Nyt talvelle en ajatellut mitään ihmeellisimpiä tavoitteita, sillä miulla on koulu, ja tulee niin nopeasti pimeä. Tavoitteena olisikin vain tehdä niin paljon kuin mahdollista niin Siirin kanssa kaikkea. Onneksi on viikonloput keksitty! Varmaankin hiotaan vielä kieri temppua, jotta Siiri osaisi sen tosi hyvin. Tietenkin myös harjoitellaan ihan perus käskyjä, esim. istu ja maahan.



Keväällä, kun alkaa olemaan jo valoisampaa, ja kerkeän valoisan aikana koulun jälkeen uloskin, olisi varmaankin vähän agilityn vuoro. Ihan vain kotona siis jotain pientä. Otamme varmaankin ainakin putkea(nyt kun se miulla on!) ja joitakin hyppyjä, koska Siiri rakastaa hyppimistä, ja on sinä todella taitava. Myös pyöräilyä voisimme rueta taas harjoittelemaan viikonloppuisin. Keväällä voisimme myös ehkä taas käydä kokeilemassa jonkun match show.. ;)

Kesällä taas onkin sitten aikaa! Jos on... Saa nähdä miten miun ensi kesän aikataulut taas menee! Mutta parhaani yritän olla Siirin kanssa! Kesällä vain on inhottavan kuuma, ja Siiri on kesäisin aina kiinni. Yritän käyttää Siiriä mahdollisimman paljon lammenrannassa, jotta Siiri tottuisi veteen. Jos Siiri menisi veteen, olisi siinä oiva vilvoituskeino kesähelteillä! Mökille varmastikkin taas menemme, ja jos Siiriä taas vähän totuttelisi veneeseen. Viime kesän venereissu kun menin niin yllättävän hyvin! Ja ehkä myös kesällä(jos ei ole liian kuuma) voisimme taas jotain agilityä ottaa. Siinä on vain se, ettei Siiri saa olla irti... Pitää katsoa miten onnistuu! Jonkun uuden tempun voisimme myös opetella kesällä!


Syksyllä taas joudunkin menemään tietysti kouluun, joten Siirin kanssa aika jää vähemmälle. Tietysti taas yritän parhaani mukaan olla Siirin kanssa. Agilityä varmaankin taas vähän otetaan, sitten kun Siiri saa taas olla irti. Temppuja harjoitellaan taas, koska Siiri niistä pitää. Saa sitten nähdä mitä syksy tuo tullessaan!

Ja sitten onkin jo talvi, tulee joulu, ja uusi vuosi!
Siinähän ne meidän vuoden 2015 tavoitteet taisivat olla! Ei mitään ihmeellistä, mutta ei me Siirin kanssa mitään ihmeellistä kaivatakkaan.

Nyt kysyisinkin teiltä, mikä voisi olla hyvä temppu Siirille, joka opeteltaisiin tänä vuonna?
Laittakaahan ehdotuksia!

t. Vilma

2 kommenttia:

  1. Tavaroiden hakeminen ja etsiminen, valojen sammutus, sukkien ja housujen (ihmisen) pois vetäminen, selän päälle hyppy, syliin hyppy, pujottelu jalkojen ali kävellessä, peruuttaminen' kahdella jalalla seisominen :D siinä jotain temppuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksista! Sen voin jo nyt sanoa että tuota syliin hyppyä ei ainakaan opetella, koska Siiri on sen verran isokoira:D

      Poista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!