torstai 15. tammikuuta 2015

Siiri rakastaa lunta

Otsikonhan me jo kaikki tiesimme. En vain keksinyt parempaa otsikkoa. Enkä nyt meinaa keksiä mitään kirjoitettavaa. Johtuisiko siitä, että olen kamppaillut päivän päänsäryn kanssa? En tiedä. Särkylääkkeitäkin olen syönyt, ja silti päätäni särkee. Aamulla mittasin jo kuumetta, kun yleensä miua sattuu vain kipeenä päähään, mutta ei, kuumetta ei ollut, joten "reippaasti" kouluun lähdin. No, ehkä tämä tästä. Huomenna on perjantai ja viikonloppu!
"Mitä?"
 Tänään pyysin äitini ulos, jotta sain otettua Siiristä kuvia. No, kuviahan sitten tulikin ihan reilusti, eikä kaikki kuvat jotka olisin halunnut, mahtunut tähän postaukseen. En kuitenkaan halua postaukseen niin paljon kuvia ettei kukaan jaksa lukea!
 Osa kuvista on äitini ottamia, ja osa minun.
Tässä sitä mennään nätisti!


 Lumihangessa onkin hyvä kuluttaa energiaa, kun ei olekaan niin helppo liikkua!
 Upposin lumihankeen, mutta onneksi Siiri tuli viereeni...
<3


"Oliko sulla jotain asiaa??"

"No poseerataan nyt vähän täällä lumihangessa!"

Ylväs vahtikoira pellon reunassa.


"Minä tulen!"

:D

"TULLAAN"

Lumi pöllyää!

Kukkulan kuningas
Sellaista menoa tänään meillä oli! Täällä ainakin on ihan kunnon lumihanget, ja Siirihän siitä on innoissaan! Tänäänkin peuhannut ilmeisesti koko päivän melkein lumihangessa. Toivottavasti viikonloppuna päänsärkyä ei enää olisi, ja voisin tehdä Siirin kanssa jotain kivaa. Toivottavasti en kuitenkaan tule viikonloppua makaamaan sängynpohjalla kipeänä...

Mikä kuvista oli lempparisi?

T. Vilma

8 kommenttia:

 1. Hei! Kyllä on ihana tuo Siiri-koira. Minusta kaikki kuvat ovat hyviä, mutta, jos joku pitää valita niin sitten tuo kuudes, teidän yhteiskuva. Myös kuva 7 on ihana, koska siinä Siirin nassu näkyy niin selvästi. Sillä on niin nätti naama. Myös tuo "TULLAAN"- kuva on ihana. Hyvää jatkoa teille <3

  VastaaPoista
 2. Hyviä kuvia, tuo teidän yhteiskuva on kyl kiva! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ja jotenkin niin positiivisia kuvia :) jos lemppari nyt sit pitäs valita niin teidän yhteiskuva ja sen jälkeinen naamakuva Siiristä :) mutta kaikki ovat upeita! Toivottavasti lähtee tuommone pääkipu ja et tulis enempää kipeäksi.. Päänsärky on kyllä niin inhottavaa, että ei mitään rajaa! :\ hyvää kohta alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja toivotaan, tänään ei kyllä ole niin hirveästi särkenyt... vähän kuitenkin. Ja samoin!

   Poista
 4. Ihana postaus! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!