torstai 8. tammikuuta 2015

Muutamat poseeraukset

Tänään kun oli vielä nipin napin valoisaa, kävin näpsäisemässä Siiristä parit poseerauskuvat. Helppoa se ei ollut, sillä Siiri olisi halunnut leikkiä, kun yritin käskeä sitä olemaan paikallaan. Muutama ihan hyvä kuva tulin, ja tässä ne nyt ovat(kuvia on vähän muokattu) :



Tänään kun iltapäivällä laskin Siirin ulos tajusin, että viereisessä metsässä on moto kaatamassa puita. Ihan siis lähellä. Mietin, että voi ei! Nyt laskin Siirin ulos, mutta kun hetken päästä kurkkasin ikkunasta pihalle, Siiri vain riehui lumihangessa, jonka jälkeen kävi vartioimaan (eli istumaan keskelle pihaa). Olen hyvin onnellinen kun Siiri osasi pysyä pihalla, vaikka ihan talon toisella puolella mylläsi moto! Siiri kun yleensä on kiinnostunut kaikesta...

Tällaista päivittelyä tänään, nyt olen siis palannut normaaliin arkeen joten voi olla etten blogiin niin usein kerkeä kirjoittamaan. Lauantaina olisi tarkoitus äitin kanssa mennä kirpputoreja kiertelemään aamupäivä, josta sitten menenkin suoraan Sohville viettämään hurjaa hevosviikonloppua! Siitä saatte varmaankin lukea Sohvin blogista sitten aikanaan ;) Sunnuntai-iltana tulen kotiin, ja maanantana onkin jo sitten koulua... Koulu vie liikaa aikaa! Mutta eiköhän tästä selvitä.

t. Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!