lauantai 22. marraskuuta 2014

Talvista ulkoasua!

Mitäs pidätte?

Bannerin kuvat ovat juuri äsken otettuja. Yöllä oli satanut lunta, joten lähdinkin siis kameran kanssa ulos! Nyt bannerissa näkyy jo osa kuvista, mutta teen tässä joku päivä vielä ihan erillistä postausta tästä ulkoilusta!

10 kommenttia:

  1. On hyvä! :) Voisit tehdä joskus erilaisen bannerin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) ja juu, itse en osaa mitään monimutkaisempaa osaa tehdä, mutta voisin joskus pyytää jotakuta tekemään miulle bannerin!

      Poista
  2. Mikset mun kommenttia julkaissu? D: oli se asiallinen!

    VastaaPoista
  3. Voi ei! Blogger taitaa taas temppuilla....! Julkasin nimittäin kaikki kommentit mitä oli tullu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa no kiva... Mutta asia selvä :D sanoin vaan siinä, että bannerin kulmat ois voinu olla pyöreemmät, koska muut nurkat blogissa on pyöreet, ja et kuvat ois voinu muokata niin, että olisivat kirkkaampia ja valovoimasempia, eli lumi olisi oikeasti kans valkoista eikä harmaata :D sekä kuvien rajaukseen bannerissa voisi kans kiinnittää huomiota, yhdestä kuvasta on mm. lähtenyt Siirin korva :D muutoin ihan kiva :) vaikkakin aika saman kaavan mukaan tehty mitä edellinen eli hieman vaihtelua kaipaisin ;)

      Poista
    2. Kiitos ehdotuksistasi! Tuo olikin vain semmoinen nopeasti tehty, kun halusin nopeasti talvisempaa ulkoasua! Itse en muunlaista banneria osaa tehdä, niin ajattelin jotakuta tekemään erilaisen bannerin, joka varmaan tulisi blogiin joulun jälkeen! Ja minäkin kaipaan kyllä vaihtelua, ja yritän myös parhaani mukaan sitä järjestää joulun jälkeen! Ja tuo kuva, missä Siiriltä on lähtenyt korva, on tuollainen ihan olemassaan, oli nimittäin vähän neidillä vauhtia!

      Poista
  4. Banneri on kiva ja blogigin sen verran, että lukijalistalle pääsi :)

    http://haavenakenneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!