sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kysymys postaus

Moi! Lukijoita on tullut lähiaikoina lisää ( <3 ) joten ajattelin, että voisi olla taas kysymys postauksen aika! Nyt saa kysyä ihan mitä vaan! Kysymyksien ei välttämättä tarvitse liityä Siiriin, vaan saa kysyä mitä mieleen juolahtaa, esim, ratsastuksessa, miusta... En tietystikkään kaikkein henkilökohtaisimpiin kysymyksiin vastaa! Ja tietenkin saa kysymyksiä olla Siiristäkin! Nyt siis kyselemään!

2 kommenttia:

 1. Kenen päätös oli, että juuri Siiri tulee teille? Kuka keksi nimen Siiri? Miksi sekarotuinen ja juuri näitä rotuja sisältävä koira? Haluaistiko toisen koiran ja koska? Minkä rotuinen se olisi ja miksi? Mitkä ovat jokaisesta FCI:n rotu ryhmästä kolme lempirotuasi (lempi järjestyksessä)? Mitkä TOP-5 koirarotusi ja miksi? Mitä haluisit harrastaa /harrastat Siirin kanssa ja miksi? Mitä mieltä olet englanninbulldogista, chihuahuasta, mopsista, saksanpaimenkoirasta ja pit bullista terveyden ja luonteen puolesta? Mitä mieltä olet koirien jalostamisesta ja miksi? Kuinka pitkiä lenkkejä teette ja mikä on ollut pisin (tunnit ja kilometrit)? Tee http://www.koiranomistajanperuskurssi.fi/rotutesti -testi ja kerro mitkä rodut sait ja osuiko testi oikeaan? ;)

  Mitkä ovat kolme huonointa tapaasi? Minkä väriset silmäsi ovat? Mikä oli kk viime kevät lukukauden torkassasi? Lempi kouluaine? Kesä vai talvi? Lempi kuukautesi? Mitä pelkäät? Mistä pidät? Mistä et pidä? Mitä rakastat? Mitä ilman et voisi elää? Mitkä ovat TOP-5 eläimet? Osaatko soittaa jotain instrumenttia? Missä olet mielestäsi hyvä? Entä kohtalainen? Entä huono? Mikä on paras kokemuksesi kesältä 2013? Mikä on paras yhteiskuva tältä vuodelta? Millainen on ihanteellisin paikka, jossa haluaisit asua? Miksi haluaisit opiskella ja miksi? Mitä ammattia ihailet? Kuka on esikuvasi? Kerro 6 lempi blogiasi linkkeineen? Lempi vaatteet? Koirat vai hevoset? Mistä keksit blogin nimen?

  Noo eiköhän tossa oo ainakin ens alkuun vastailtavaa ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anteeksi korjaan ^ Mikä *ka viime kevät lukukauden torkassasi?

   Poista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!