tiistai 25. marraskuuta 2014

Jes, LUNTA!

Siiri on ollut nyt aivan innoissaan, kun maan peitti valkea lumikerros! Bannerista olettekin jo muutamia kuvia nähneet mitä otin viikonloppuna. Siirillähän oli energiaa, kuten tavallisesti, joten kuvat ovat niin hyviä kuin pystyin ottamaan! Vähän myös muokkasin niitä paremman näköisiksi... Harmittaa ja masentaa ihan hirmuisesti, kun on arkipäivinä niin pitkiä koulupäiviä, ettei ulos kerkeä valoisan aikaan. Siirinkään kanssa en kerkeä tehdä mitään ulkona muutoin kuin viikonloppuisin ja torstaisin kun on lyhyempi koulupäivä. Mutta nyt kuviin!

4 kommenttia:

 1. Onpa riemukasta menoa! Ja ihan mahtava tuo nuolaisukuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siirillä on aina riemukasta menoa, kunhan pysyisi vaan kameran kanssa perässä! Ja olen ilmeisesti hyvä ottamaan kielikuvia eläimistä, ku Siiristä on niin paljon kielikuvia, ja esim. Sohvin luona olen ottanut Sasusta kielikuvia! :)

   Poista
 2. Veikeän näköinen koira! Oli ihan pakko käydä vilkaisemassa tuolta esittelysivulta, ettei vaan ois saksanpaimenkoiraa geeneissä, vaan eipä näyttäny olevan. On vaan toi kasvojen väritys vähän samanmoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiri on! Ja juu, moni luulee Siirissä olevan saksanpaimenkoiraa, ja varsinkin pentuna kaikki luulivat että olimme ottaneet saksanpaimenkoiran!

   Poista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!