keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Viikonloppu #2

Moikka ja anteeksi, kun en eilen pystynytkään tulemaan kirjoittamaan teille. Äidilläni oli nimittäin kone mukana koko päivän. Mutta nyt siis kuvia koirista muualla kuin koirapuistossa!

 Siirillä on lupa olla mummolassa sohvalla, ja siinähän se viikonloppuna makoilikin, kun aurinko paistoi mukavasti juuri siihen kohtaan.


 Lauantai iltana käytiin sillalla kuvailemassa auringon laskua. Sillalla mentiin hissillä. Siinä olikin Siirillä kokemus, kun mentiin hissillä ylös ja vielä takaisin alas! Mutta olen kyllä tosi ylpeä Siiristä, meni nimittäin tosi reippaasti hississä, vaikka yleensä on tosi arka uusissa tilanteissa!
Sillalla Siiri ihmettelee ohi kulkevia autoja

Iloinen koira!
Siiri siis tosiaankin tykkää olla mummolassa. Ja mielellään kaikki sen aina sinne ottaakin! Ainoa ongelma on se, että oven täytyy olla aina lukossa, kun Siiri tunnetusti osaa avata ovet... Toisen oven kun avaa, pääseekin suoraan koirien tarhaan, mutta etuoven kun avaa, joutuu suoraan etupihalle... Ja ei, ei ole maaseutua, mutta onneksi ei kaupunkiakaan. Muutaman kerran Siiri on pihalle päässyt, mutta onneksi pyyhältänyt vain naapurin pihalle, toisia koiria kahtomaan, josta se on ollut helppo napata kiinni. Tällä kertaa Siiri ei onneksi karannut kertaakaan!

t. Vilma Ada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!