lauantai 27. syyskuuta 2014

Temppuja

Nyt olisi sitten esittelyssä kaikki Siirin perus temput!

"Istu" käsky on ensimmäinen käsky, minkä olen Siirille opettanut. Istu oli Siirille tosi helppo opettaa! Kun nimittäin otti namin käteen, Siiri istui. Sitten vain liitti siihen sanan istu. Ja nyt Siiri osaa istu käskyn tosi hyvin! Joskus lenkilläkin pysähdymme, ja sanon vaan istu, niin Siiri istuu.


"Maahan" olis seuraava, minkä Siirille opetin. Sekin oli tosi helppo opettaa, kun Siiri hyökkäsi heti maahan kun laskin kättä( missä oli nami) maahan päin. Tämänkin käskyn Siiri osaa nyt tosi hyvin!


"Anna tassu" taisi olla seuraava, minkä opetin Siirille. Tämäkin taisi olla helppo opettaa, koska Siiri oli aina niin innoissaan nameista, joten rupesi huitomaan tassulla.
Kuvassa Siiri antaa makuultaan tassua, mutta yleensä siis istualtaan.
"Yläfemma" oli helppo opettaa Siirille sen jälkeen, kun oli opettanut sen antamaan tassua. Yläfemma ei vaan ole niin helppo koiralle, kuin tassun antaminen.
 
"Pyöri" oli samanlailla helppo opettaa namin kanssa.
 
 
Tassun antaminen jalalle, onnistuu muuten kanssa Siiriltä ihan hyvin. Osaa antaa myös molemmilla tassuilla!
 
 
"Kieri" on uusi käsky minkä Siiri osaa. Opettelimme sen nimittäin kesällä. Joskus aikaisemmin (reilu vuosi sitten?) yritimme opetella tätä, mutta silloin Siiri oli vielä niin energinen ja hutiloiva tosi nuori koira, joten ei onnistunut, Nyt kesällä rupesimme rauhassa sitä harjoittelemaan, ja onnistuimme!
 
 
Siinä oli Siirin kaikki tuollaiset "perus" temput! Toivottavasti en unohtanut mitään!
 
t.Vilma Ada

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Siirihän osaa paljon temppuja ja ilme on aina niin tarkkaavainen ! Tuo kieriminen olisi kiva nähdä videollakin. Nero osasi pienenä kieriä mutta kun tuli enemmän massaa niin se kävi vaikeaksi.
  Iloista Syksyn jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Siirin ilme tosiaankin on aina tarkkaavainen! Voin sano, että lähiaikoina ei kierimistä ole videolle tulossa, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa, sillä nyt se on vielä semmoista säheltämistä että!
   Kiitos samoin!

   Poista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!