tiistai 9. syyskuuta 2014

Ehdotuksia?

Moikka! Nyt on miulla ideat vähissä, joten tarvitsisin teidän apua! Elï siis antakaa miulle postaus ehdotuksia, mitä voisin toteuttaa! Miulla on yksi juttu mielessä, mistä saattaa tulla useampikin osa, mutta se/ne postaus/postaukset tulevat vasta vähän myöhemmin! Kunhan Sohvi pääse meille, niin se saa sitten roikkua kameran kanssa miun ja Siirin perässä!

Ja sitten vielä toinen asia. Nimittäin kommentointi. Kommentteja tulee joskus pari kappaletta (kiitos niiden lähettäjille!) mutta teitä lukijoita on kuitenkin yli kymmenen, joten olisi kiva saada myös muilta lukijoilta kommenttia! Ihan vaikka, että mitä pidätte blogista, voisiko jotain blogissa muuttaa, oliko postaus kiva yms. Joten aktiivisuutta kiitos, jos saan pyytää:) En tietenkään voi ketään pakottaa kommentoimaan, mutta välillä kivat kommentit voivat pelastaa päiväni!

t.VilmaAda

4 kommenttia:

  1. Olettekos harjoitelleet Siirin kanssa perustemppuja kuten istu, maahan, tassu jne. Jos olette niin olis kiva saada sellainen kuvasarja niistä tempuista, jokaisesta oma kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tottakai ollaan! Tuo olikin hyvä ehdotus! Kiitos!

      Poista
  2. Postausaiheiden keksiminen on välillä vaikeaa, jos ei ole sattunut tapahtumaan jotakin uutta ja jännää. Meillä Nuppu ja Juju yleensä onneksi tekevät jotakin höpsöä, jolle nauran tai jota ihmettelen, ja sellaisesta pienestäkin jutusta saa usein kummasti asiaa. Kirjoitan aina myös ylös pieniä ajatuksia silloin, kun ne putkahtavat päähän, jotta olisi aina varalla jokin idea. Sellainen tuli mulle mieleen, että olisi kiva lukea Siirin pentuajoista: millaista koiraa toivoit, ja miten Siiri tuli teille? Minkälainen oli teidän eka kohtaaminen, ja kuvittelitko Siirin erilaiseksi kuin millaiseksi se osoittautui? Entä mistä nimi Siiri tuli ja oliko muita vaihtoehtoja. Niin, ja kuvat pikku Siiristä olisivat kivoja. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!