keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Maanantain ratsastus

Moi! Nyt ajattelin kirjoittaa teille maanantaisesta ratsastus tunnista. Haluan nimittäin tosi paljon kirjoittaa teille ratsastuksesta! Joten nyt kirjoitan!

Sohvihan käy kanssani samalla tunnilla, ja Sohvi tästä tunnista Sohvi omaan blogiinsa jo kirjoittikin. Sunnuntaina iltana päätettiin, että tänä maanantaina ei ratsastamaan mennä. Mutta maanantaina melkein puol viis Sohvi soittaa miulle :"Lähetäänkö sittenkin ratsastamaan?". Ja siis tuntimme olisi kuudelta. No, miä sitten kysyin iskältä, et voitko heittää miut Sohville nii mentäis ratsastamaan. Ja sitten jo mentiinkin. Äkkilähtö tuli, mutta kiva tunti oli! Noin varttia vaille kuusi saavuttiin paikalle, ja onneksi miun heppa olikin ekalla tunnilla, joten ei tarvinnut sitä sitten laittaa! Autoin sitten Sohvia laittamaan Svandiksen valmiiksi, Ja kyllä, Sohvi meni siis Svandiksella ja minä Oddalla. Ensimmäistä kertaa Oddalla en mennyt, nimittäin viimeksi, kun olin tunnilla, ja mentiin kentällä, oli allani Odda. Oli siis ihan kiva mennä taas sillä, kun oli hyvin muistissa miten pitää mennä! Ja siis talli, jolla käyn, on issikka talli. Mutta siis siellä on myös muita hevosia, kuin issikoita, mutta Odda on issikka.

Kuva on siis aikaisemmalta kerralta kun menin Oddalla, koska tällä kertaa ei kukaan kuvia ollut ottamassa.

Meillä oli siis koulutunti, ja harjoiteltiin askeleen pidennyksiä ravissa ja käynnissä. Miulla ja Oddalla meni ravissa paremmin, mutta toisella kerralla käynnissäkin meni ihan hyvin. Laukattiin myös molempiin suuntiin. Laukassa tuli muuten muutamia ihan hyviä laukan nostoja!

Oddalla on hyvin tärkeää, että varmasti istuu suorassa. Jos istuu vähänkin vinossa, alkaa satula valumaan. Joskus miulla oli siinä ongelmia, mutta tällä kertaa ei niinkään ollut ongelmaa! Odda on myös aika herkkä, ja vauhdikas! Ja vauhdikkaista hepoista miä tykkään!

Ja yksi asia, mistä olen tosi ylpeä nyt, on se, että opettajamme ei tarvinnut kertaakaan muistuttaa ryhdistäni! Yleensä nimittäin hänen pitää muistuttaa miun ryhdistäni, koska se on välillä huono.

Kaikin puolin oli siis hyvin mennyt tunti, ja hyvä fiilis jäi. Ensi ratsastustuntia odotellessa!

Mutta mitä te piditte tästä postauksesta?? Olisiko teistä kiva kuulla lisää ratsastuksestani?? Kertokaa miulle!

t. Vilma Ada

4 kommenttia:

 1. Jos tänne alkaa tulla näitä "hevosjuttuja" niin lopetan lukemisen. Liityin lukijaksi koska luulin tämän olevan koirablogi, taisin olla väärässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole väärässä, tämä on koirablogi. Siitä ei ole huolta, että tästä heppa blogi tulisi. Jos miulla oma heppa olisi, niin sitten. Mutta nyt kun käyn vain silloin tällöin ratsastamassa, ei tästä heppablogia tule! Mutta silloin tällöin (max 1 kerran kuussa) saattaa tällainen heppapostaus tulla. Jos sinua eivät ne kiinnosta, niin älä lue. Kukaan ei pakota sinua lukemaan niitä. Mutta voin sano, että joskus vielä saattaa tulla joku heppapostaus, jos haluan kirjoittaa, ja on kuvia. Mutta koirablogina tämä pysyy, vaikka välillä joku yksittäinen heppa postaus tulisi.

   Poista
 2. Minua eivät heppailut haittaa, päinvastoin. :) Ainoa oire vain on se, että tulee itsellekin ikävä ratsaille ja heppojen tuoksua nuuhkimaan. Ja niiden silkkiturpia pussaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä:) ja tuo on niin totta! Miullakin tuli kesällä tosi kova ikävä ratsaille ja heppojen kanssa puuhailemaan, kun en päässyt moneen viikkoon tallille, mutta näin naapurin hevosia aina välillä!

   Poista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!