torstai 24. maaliskuuta 2016

Vähän kaikkea

Varoitus! Tästä postauksesta on tulossa hyvin sekava!!!

Arvatkaapas mitä? Tää postaus onkin jo tämän blogin 298.! Eli enää pari postausta 300. Siksi kysynkin teiltä, mikä olisi hyvä 300. postaus? Nyt siis kaikki parhaimmat ideanne esille! Haluan tehdä jotain spesiaalia 300. postaukseen. Ajatella, melkein 3 vuotta, ja kolmesataa postausta. Se on paljon, ainakin miulle! Paljonhan tässä on taidettu kehittyä, niin valokuvauksessa kuin kirjoittamisessakin. Vai mitä olette mieltä?


Täällä alkaa pikkuhiljaa kevät jo tulla! Muutamina päivinä on jo aurinko paistanut oikein lämpimästä, nyt kun vielä nuo lumet sulaisivat pois. Siirin kanssa ei olla ehditty touhuilemaan nyt mitään ihmeellisempää. Yksi päivä meinasin sillä hieman pihalla agilityä ottaa, mutta sekin jotenkin sitten jäi. Etsin kylläkin jo pari hyppyestettä sekä putken tuonne valmiiksi, joten ehkäpä nyt pääsiäisen aikaan voitaisiin hieman niitäkin kokeilla. 


Miun pienen pieni sylivauva 


Siiri ei ollut ihan samaa mieltä poseeraamisen kanssa :D
Ollaan muuten Hennan kanssa päätetty, ettei lähdetä mihinkään ratsastusleirille ensi kesänä (lompakko kiittää! :D), mutta suunnitelmissa olisi kiertää kokeilemassa muutamaakin eri tallia, joilla ei olla koskaan käyty. Nyt te saattekin ehdotella meillä, mikä talli meidän pitäisi käydä testaamassa? Hrmuisen kauaksi ei voidan lähteä, mieluiten talli saisi olla Etelä-Savossa tai jossain hyvin lähellä Etelä-Savoa. Laittaakaa ehdotuksia kommenteilla tulemaan! Jokaisesta tallista ajattelin kirjoittaa sen jälkeen kun ollaan siellä käyty, että minkälainen paikka oikein oli ja mitä tykkäsin. Tästä tuleekin luultavasti semmoinen postaus sarja!


Meillä oli muuten oma pikku sirkus tiistaina! Oltiin suunniteltu pieni koreografia meille vuohien kanssa esitettäviksi, ja tiistaina päästiin ensimmäistä kertaa sitä esittämään. Me Vilin kanssa hoidimme pellen roolin, ja Henna ja Lilli olivatkin sitten hieman vakavampia ja taitavempia. Hyvin meni esitys, vaikka hirmuisesti jännitettiin! Nyt lauantaina sitten uudestaan eri paikassa. Jos haluat nähdä lisää kuvia showstamme, niin käy katsomassa Facebookista Vilkkaat sorkat.

Huhhuh, mikä postaus! Tässä tuli nyt muutama asia, mutta toivottavasti pysyitte perässä. Miä jään nyt odottelemaan teidän postaus sekä talli ehdotuksianne tämän postauksen kommentteihin. Palaillaan ensi postauksessa!

PS. Osallistuin alla olevalla kuvalla Ifolorin kuvakilpailuun. Käykäähän antamassa äänenne, jos pidätte kuvasta! Äänestäneiden on mahdollisuus voittaa 50€ lahjakortti Ifolorille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!