maanantai 28. maaliskuuta 2016

Se on kevät!

Aurinko paistaa lämpimästi, linnut laulavat laulujaan, pihamaa on hyvin vetinen ja Siiri nukkuu terassilla aurinkoa ottaen. Se on kevät!

Ompas ollut ihanaa vietää 4 vapaa päivää putkeen, auringosta nauttien. Siirikään ei ole paljoa sisällä ollut, ulkona se on ollut aurinkoa ottamassa. Mietittiinkin, että jos Siiri ruskettuisi niin se olisi kyllä jo aivan ruskea... Vaikka kevät onkin ihanaa aikaa, liittyy siihen yksi surullisempikin juttu, Siirin kannalta. Siiri joutuu kiinni. Vaikka se olisikin niin ihanaa pitää Siiriä ympäri vuoden pihalla irti, on keväällä kelien lämmetessä ja kaikkien ihanien tuoksujen tullessa todettava, ettei Siiri enää pysy pihalla. Nyt siis koitti se päivä, että Siiri ei enää saa olla vapaana pihalla.

Ei tuo ainakaan vielä kovin surulliselta vaikuta, kun tuossa terassilla makoilee ja aurinkoa ottaa. Tässä onkin muutamat kuvat joita kävin räpsimässä tänään! Tarkoituksena oli kokeilla itse säätää asetukset, eikä kuvailla niillä helpoilla automaatti asetuksilla. Sanokaapas siis mielipiteenne, onnistuivatko nämä kuvat?






Seuraava postaus onkin jo 300. postaus. Nyt siis äkkiä kaikki parhaimmat postausideat kehiin jotta saatte jotain spesiaalia!!!

3 kommenttia:

  1. Tuo on niin varma kevään merkki kun koirat alkaa makoilemaan ulkona auringossa :) Mukavaa kevättä sinne !

    VastaaPoista
  2. Ensimmäisessä kuvassa saisi olla kauemmas tarkempaa minun mielestäni :). Hyvää kevättä teille! Jospa itsekin ehtisi blogia päivittelemään... käys osallustumassa kisaan blogissani!:)

    mustaa-rakkautta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti mielipiteestäsi! Just tämmöstä halusinkin kuulla :)

      Poista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!