torstai 27. elokuuta 2015

Varmaankin kesän viimeinen mökkeily

Oltiin viime sunnuntaina varmaankin viimeistä kertaa tänä kesänä mökkeilemässä, Siiri tietty mukana. Meteli oli kova, olihan mökillä yhteensä kolme koiraakin, Siiri langassa, Siru tarhassa, ja vielä lisäksi enoni tyttöystävän koira Haru vapaana. No, kovan metelinhän kylläkin aiheutti ainoastaan Siiri. Siiriä nimittäin ärsytti hirmuisesti uusi koiratuttavuus, joka kuitenkin sai olla vapaana, mutta Siiri langassa. Ärtymystä lisäsi vielä normaalia lyhyempi lanka, sillä normaalisti Siiri olisi juoksulangassa, mutta tämä dogi se päättikin repäistä ja vetäisi langan alas! Joten joitui sitten tyytymään pelkkään hihnaan, ja pienempään pinta-alaan.

Mökkeilystä ei nyt tän enempää oo oikeestaan kerrottavaa, mutta kerrompa jotakin nyt tämän blogin suunitelmista.
Viime postauksen kommenteissa sain ehdotuksen, että kuvaisin videolle my dayn. Vähän aikaa mietin, tarkoitettiinko tällä minu päivää, vai Siirin päivää, mutta tulin siihen tulokseen, että miun päivää kera Siirin. Vähän aikaa mietiskelin, ja ajttelinkin, että voisin tämän jopa toteuttaakin! Päiväksi valitsisin sellaisen toiminnan täyteisen, että kävisin esim. tallilla sinä päivänä, joten tulisi siihen tämä blogin toinenkin aihe mukaan, hevoset. Tämän videon voisin mahdollisesti kuvata jo ensi sunnuntaina, sillä olen tallille menossa, muttan kuitenkaan ratsastamaan, vaan äitini mukaan, sillä hän aloittaa alkeiskurssin! Oon niin innoissani siitä, että vihdoinkin äitikin on innostunut hevosista!

Suunnitelmissa on myös ollut, että nyt kun Siiri saa olla vapaana, kasaisin agiltyradan, harjoittelisin sitä Siirin kanssa, joku ottais kuvia, ja ehkä mahdollisesti myös video. Miltäs nämä oikein kuulostaisivat?

Tässä vielä muutama Siiri kuva mökiltä!




2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia Siiristä! Tuo MyDay-video on kyllä hyvä idea! :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia Siiristä, pikkasen ehkä tuo lyhyempi hihna harmittaa vikassa kuvassa :)
    Kuulostaa hyvältä idealta tuollainen MyDay video, taidan joku kerta matkia ja kuvata
    Neron kanssa sellaisen :)

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!