torstai 20. elokuuta 2015

Ilon päivä

Tänään koitti se ilon päivä, Siiri pääsi vihdoinkin irti!

Iltapäivällä kuitenkin kun Siiri oli irti, säädin kameran, kameran jalan, koiran ja itseni kanssa, jotta sain muutamat yhteiskuvat :D Kuvista tuli jotenkin tosi valoisia, ehkäpä myös vähän puhkipalaneita, mutta halusin siltikin ne tulla teille tänne julkaisemaan!




 Valitettavasti kuitenkin Siirin irtipäästämisestä ei ole kuin yksi kuva, sillä pitkä objektiivini on nyt lomalla (ei käytössä siis) ja lähteekin Helsinkiin korjaukseen, kunhan vain saadaan aikaiseksi postittaa se! Kyllähän miä tietty kameran kanssa valppaana olin, mutta ei tuolla pikku putkella tunnu Siirin kanssa tekevän yhtikäs mitään, koira kun menee semmoista vauhtia eikä mitenkään ihan vieressä tietenkään ihan koko aikaa! Kaikki muutamat kuvat mitä otinkin, olivat suunnilleen tällaisia:
Mutta toivotaan, että äiti käy joku päivä kaupungissa viemessä miun objektiivin valokuvausliikkeeseen, jotta he lähettävät sen Helsinkiin korjaukseen, ja sitten saan sen nopeasti takaisinkin! Nyt kuitenkin näillä mennään. Mutta nyt pitää lopettaa, sillä olisi vielä muitakin tehtäviä tänään (esim. läksyt) sillä olen ollut vain melkeimpä ulkona iltapäivän :D Joten ensi kertaan siis!

PS. Jättäkäähän kommentilla postausideoita miulle!

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva, jos tekisit MY DAY -videon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ehdotuksesta, tämän toteuttamista voisinkin harkita ja suunnitella!

      Poista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!