perjantai 1. toukokuuta 2015

Hohoii! Missä olette?

Olen tässä jo muutaman postauksen kirjoittanut tänne blogiin tauon jälkeen. Yhtä asiaa olen ihmetellyt. Missä kaikki lukijat ovat? Ennen taukoa postauksiin tuli aktiivisesti lukijoiden kommentteja, mutta ei enää. Toivekuva ehdotus postaukseenkin tuli vain blogissa yksittäisiltä vierailijoilta, eikä niitä ehdotuksiakaan ole niin paljoa että voisin toivekuvapostauksen toteuttaa. Nyt kysyisinkin kysymyksen: Missä olette?
 






 Nämä kuvat oli otettu tässä yksi ilta, kun oltiin pihalla touhuilemassa. Seuraavat kuvat ovat eiliseltä, kun päästettiin Siiri kokeilun vuoksi irti. Hyvinhän se alkuun menikin, ja Siiri pysyi ihan näköetäisyydellä koko ajan, kunnes se sai jonkun hajun nenäänsä ja otti ajon. Ei kyllä tiedetä mistä, kun ei nähty, mutta ajon otti kuitenkin. Haukkuminen vain kuului. Lähettiin sit kaikki kävellen kahtomaan, jospa nähtäisiin se mistä Siiri otti ajon. Otin Siirin hihnankin mukaan takin sisään, jospa saataisiin Siirikin otettua kiinni. Siellä me vähän aikaa taivallettiin haukkumista kohti, kunnes ei enää haukkumista kuulunutkaan. Ei siitä pitkään mennytkään sitten, kun Siiri ilmestyi näkökenttään. Katseli meitä vain ihmeissään, kunnes ruettiin huutelemaan sitä luoksemme. Siiri olikin niin kiltillä päällä, että tuli suoraan luokse ja antoi ottaa kiinni! Nameja se sai, kun noin nätisti tuli luokse. Siitä sitten käveltiinkin Siiriä taluttaen kotiin.



4 kommenttia:

  1. Täällä ollaan... Sielläpä on jo vihreä nurmikko! Täällä vielä nurmikoiden päällä hyvät kinokset :D Hyviä kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Juu nii on! Tajusin itsekin vasta kuvia katsellessani kuinka vihreä se oikein on...kyllä se sieltäkin kohta sulaa pois :D ja kiitos! :)

      Poista
  2. Hupsutkin ovat täällä linjoilla! :) Onneksi Siiri ei karannut kauemmas! Mukavaa vappua teille!

    VastaaPoista
  3. Kylläpäs siellä nurmi jo vihertää, täällä vielä kinoksia :D Hyviä kuvia.

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!