maanantai 28. heinäkuuta 2014

Namien etsintää ja leikkimistä

Moikka taas pitkästä aikaa! Valitettavasti postauksia ei ole tullut reissuni jälkeen, ja siihen on monia syitä. Tulimme nimittäin äidin kanssa vasta torstai aamuna kotiin, koska olimme vielä keskiviikkona menneet mökille hakemaan Siiriä, ja jäimme yöksi. Torstaina oli myös teatteri esitys, ja niin kuuma, etten kuvaillut mitään. Ja hirmusen lämmintäkin on ollut, etten ole tehnyt mitään erikoisempaa Siirin kanssa! Kävi myös niin hassusti, että täräytin ranteeni, joten siihen piti laittaa tukiside... joten olen yksikätisesti yrittänyt Siiriä hoitaa, koska vasen ranteeni ei taivu kuin vähäsen, kun laitoin siihen sellaisen tuen, mikä ostettiin apteekista... Jos teitä muuten kiinnostaa tietää reissustani, siitä löytyy postaus toisessa blogissani!

Mutta nyt postauksen oikeaan aiheeseen, nimittäin eilen illalla päätin heitellä nameja nurmikkoon, että Siiri saisi etsiä ne. Siitä pari kuvaa! (HUOM! Kuvat on otettu puhelimella!)
Kun Siiri oli etsinyt nameja, päätin leikkiä sen kanssa pallolla, mitä se rakastaa!


Kun olimme leikkineet, kävelytin vielä vähän Siiriä tiellä, että se rauhoittui.

Nyt kun on ollut niin kuuma, Siirikin on ollut päivät tarhassa, koska siellä on kaikkein viileintä. Iltaisin ollaan aina lenkillä käyty. Pelottaa vaan, että Siiri saa lämpöhalvauksen! Pelottaako se teitä muita koiranomistajia?? Ja miten te viilennätte koiraa näin helteillä?? Miä anna Siirille joskus jääpaloja, mitä se saa rouskutella.

t.Ada

2 kommenttia:

  1. Nero ei jaksa helteellä oikein mitään. Makoilee enimmäkseen. Välillä kastelen ison pyyhkeen viileällä vedellä ja laitan Neron päälle kun se makoilee. Annan myös noita jääpaloja joskus rouskuteltavaksi. Mökillä tietysti voi viedä kahlailemaan järveen.

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!