torstai 30. tammikuuta 2014

Koiratytöt- sarja

Moi! Ajattelin kertoa teille kirjavinkkejä, jos kaipaatte lukemista! Tässä ensimmäisessä postauksessa esittelen teille koiratytöt kirjasarjaa. Sarja tunnetaan myös nimellä Jesse-sarja. Minulle on näitä kirjoja yhteensä neljä, mutta tässä postauksessa esittelen teille vain kolme.
 
Jesse muotikoira
Jesse fanikoira
Jesse ja kohtalokas kurssi
Jesse joulukoira
 
Jesse joulukoira kirjaa ei tässä näy, mutta jos kiinnostaa, niin voit käydä googlettamassa sen:)
 

Jesse muotikoira

Tällä kertaa catwalkilla esitellään koirien muotiasuja, mutta mikään ei mene suunnitelmien mukaan, kun Jenna ja Hannele koirineen värvätään malleiksi...

Regina toimii juontajana Hansakorttelin perinteisessä muotinäytöksessä ja toivottaa myös Jennan ja Hannelen tervetulleiksi paikalle ihailemaan kevään uusia trendivaatteita. Jennan mielestä olisi kuitenkin paljon hauskempaa, jos catwalkilla esiteltäisiin koirien muotiasuja.

Reginasta idea on suurenmoinen: muotia turkulaisille ja heidän koirilleen! Käden käänteessä tytöt värvätään nuorisomalleiksi, ja Jessestä ja Cicistä tulee muotikoiria.

Kun suuri päivä sitten viimein koittaa, ei mikään mene suunnitelmien mukaan...
 

Jesse fanikoira

Jenna ja Hannele matkustavat koiraystäviensä Jessen ja Murun kanssa talviselle Ahvenanmaalle. Ansioituneita koiravahteja tarvitaan, sillä Munkkirinteen Elsan suuri ihastus, amerikkalainen näyttelijä Mark Stevens, piipahtaa Suomessa matkallaan Pietariin ja pitää vastaanoton Maarianhaminan hienoimmassa hotellissa. Toki Elsan pitää päästä näkemään suuri tähti omin silmin, onhan hän tämän suomalaisen fanikerhon presidentti.


Stevensin tapaaminen osoittautuu kuitenkin yllättävän vaikeaksi. Elsan onkin pakko ryhtyä salapoliisiksi, sillä Hotel Arkipelagin henkilökunta ei saa paljastaa näyttelijän olinpaikkaa. Ehkäpä uskollisesta Jessestä on apua filmitähden jäljittämisessä…

Utön saaristoon suuntautuvan matkan aikana nelijalkaisen toimintasankarin taidot tulevat enemmän kuin tarpeeseen ja Jesse osoittaa olevansa fanikoira vailla vertaa.

Jesse ja kohtalokas kurssi

Jenna ja Hannele ovat innoissaan: he pääsevät koiriensa kanssa agilitykurssille! Lähistöllä asuva uusi tuttavuus, Koistisen Pinja, on myös tulossa samalle kurssille lapinkoiransa Fibulan kanssa. Pahaksi onneksi kurssin vetäjäksi paljastuu sama Tytti Lehtinen, jonka löytöeläinkodilla Jesse oli kesällä aiottu lopettaa vihaisuuden takia. Tytti antaa Jennalle kovat ukaasit: jos Jesse puree jotakuta, he lentävät heti ulos kurssilta.

Jenna ei usko Jessen luonnevikaisuuteen hetkeäkään, mutta sitten alkaa tapahtua selittämättömiä asioita. Fibula löytyy raadeltuna kurssipaikan takaa, ja Jessen kuono on veressä. Onko Jesse sittenkin verihurtta? Jenna ei halua uskoa rakkaasta koirastaan mitään pahaa, mutta todisteet puhuvat aivan muuta.


Tässä vielä pieni tietoteksti kirjasta Jesse joulukoira:

Jouluun on enää muutama päivä aikaa, mutta kovan rahapulan vuoksi Jenna ja Hannele eivät ole vielä saaneet kaikkia lahjoja ostetuksi. Mistä ihmeestä he voisivat ansaita muutaman kympin?

Apuun porhaltaa tyttöjen hyvä ystävä Eetu Rantanen, joka aikoo tienata aattoiltana suuret rahat toimimalla joulupukkina. Tytöthän voisivat ryhtyä hänen avukseen joulutontuiksi.

Tytöt innostuvat Eetun suunnitelmasta. Mukaan aattoillan jännittäviin käänteisiin otetaan tietysti myös laulavat joulukoirat Jesse, Cici ja Waterloo. Nuoret ovat jo varmoja upporikastumisestaan, kunnes heidät tilataan sukujouluun erääseen ennestään tuttuun paikkaan. Odottaako heitä kaikkien aikojen rahasampo – vai vuosisadan noloin paljastuminen?

Sellainen postaus tämä, ja jatkossa tulen esittelemään teille muitakin kirjoja. Toivottavasti joku innostui näistä kirjoista!

t. Ada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!