tiistai 15. marraskuuta 2016

Meidän viikonloppu- messut 2016

Moikka! Viime lauantaina lähdettiin aikaisin matkaan ja suunnattiin Helsingin messukeskukseen Meidän viikonloppuun. Itse olin kyseisessä tapahtumassa jo vuosi sittenkin bloggaajapassilla, joten tapahtuma oli miulle hyvin tuttu. Oltiin siis heti kympin jälkeen messuilla, ja ekana mentiinkin katsomaan suomenhevosten katrillia sekä lampaiden paimennusta. Itse pidin erityisestikin lampaiden paimennuksesta, oli tosi mielenkiintoista katsottavaa!Elma- messu alue tuli kierrettyä heti ensimmäisenä, ja siihen ei kovin pitkään mennyt. Paljon siellä oli lehmiä, muutana possu ja monta muutakin eläintä! Elma- messualue kierrettyämme lähdettiin kiertelemään lemmikki- messuja, ja sieltä lähtikin mukaan koiran nameja ja ruokaa monta kassillista, ja aivan ilmaisiksi (Kiitos bloggaajapassin!) Messuilla tulikin rahaa käytettyä vain 2.50€ ja nekin hilut menivät lepäsipseihin. Silti koiin tullesa oli monta painavaa kassia täynnä koiranruokaa!


Käytiin me tosiaankin siellä ruokapuolellakin pyörimässä, ja maistiaisia syömässä. Sen jälkeen käytiinkin enää vain katsomassa eläinareenalla aaseja sekä alpakoiden- agilityn SM- kisoja. Sen jälkeen pyörähdettiin enää nopeasti outlet expon puolella, mutta lähdettiin sitten tulemaan jo kotia kohti, yhden pysähdyksen taktiikalla! 

Olitteko te käymässä Meidän viikonloppu- messuilla?

Lisää kuvia löytyy täältä: http://vilmajakatikotro.kuvat.fi/kuvat/Vilma+2016/Elma+-+messut+12.11/

6 kommenttia:

 1. Ei tullut käytyä messuilla, mutta onneksi sain näin kuvien muodossa nähdä edes vähän. Alpakat ovat ihania. Laittoivatko vähän jarruja päälle, vai vääristävätkö kuvat? :)
  Hyvät kuvat taas laitoit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aplakat on kyllä lutusia! Ja kuvat ei vääristä, ne todellaki laittoivat jarrua päälle :D

   Kiitos!

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Saisikohan kuvia käyttää Aasiyhdistyksen kotisivuilla? Kuvaaja mainitaan tietenkin ja linkki sun blogiin. Meillä ei ollut kuvaajaa lauantaina, niin nämä tulisi todella tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) ja saa käyttää, muistaakseni aasi kuvia löytyy vielä lisää miun kuvasivultakin, johon löytyy linkki aivan postauksen lopusta! :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavia kuvia! Tällä kertaa en sentään näy niissä syystä tai toisesta. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!