tiistai 23. helmikuuta 2016

Pikainen päivitys + tulevaa

En oikein tiedä kuinka tämän postauksen aloittaisin... Viimeksi postaus on tullut ties milloin...? En halua edes katsoa! Mutta yksinkertaisesti en ole kerennyt teille kirjoittamaan. Voin sanoa, että nyt on suurin piirtein kaikki vapaa-aika mennyt joko koulujuttujen parissa, tai sitten niistä levätessä. 

Mutta kunhan tästä viikosta selvitään, niin ensi viikolla häämöttääkin jo hiihtoloma, jolloin on luvassa kaikkea kivaa! Alkuviikosta aion levätä, ja ehkäpä muokata blogille uutta ulkoasua? Loppuviikon olenkin sitten torstaista sunnuntaihin koko ajan menossa! Mutta eikös se menekin niin että : "Muil menee vaan viikonloppu, meil menee koko loppuviikko!". Postausta on ainakin tulossa sunnuntaista 6.3, kun lähdetään taas Sohvin kanssa Helsinkiin Horse fair messuille!

Ja koska hiihtoloman alussa miulla olisi aikaa panostaa blogiin, niin olisiko teillä joku postaus minkä haluaisitte että ehdottomasti toteuttaisin? Myös 300. postaus lähenee joten siihenkin otetaan ehdotuksia vastaan! Jotain spesiaalia ;)

Postauksen kuvat ovat snapchatistani, jossa miut löytää nimellä @vilmakotro


2 kommenttia:

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!