sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Hiljaista

Blogin puolella on ollut nyt vähän aikaa hiljaisempaa. Ei, en rupea selittelemään niitä joka kertaisia syitä, miksi postauksia ei ole tullut. Olen päättänyt, että jos ei ole postaus aihetta, kuvia tai vaikka postauksen kirjoittaminenn tuntuu vastenmieliseltä, en kirjoita. En ota stressiä blogeistani. Kirjoitan silloin kun hyvältä tuntuu, ja jotain kerrottavaa on. Näin olen päättänyt.

Nyt kuitenkin olisi hirmuinen hinku kirjoittaa, valokuvata ja jakaa niitä teidän kanssanne, mutta edetään kuitenkin rauhassa. Pariin postaukseen miulla on jo kuvat valmiina, mutta aloitetaan ensin vain tästä toisesta, se toinen onkin vähän erikoisempi postaus, sillä sellaisia kuvia ei olekaan koskaan ennen täällä blogissa tainnut näkyä! Mutta jätetään ne kuvat vielä mysteeriksi, ja palataan takaisin tähän postukseen!
 Tässä yksi päivä otinkin kameran käteen ja lähdin ulos valokuvaamaan Siiriä pitkästä aikaa. Siirihän tietty poseerasi, vielä kun herkkujakin sai!Otettiin ihan vain poseerauskuvia, ja muutamat hyppy kuvatkin, jotka ovat postauksen lopussa.








 Oon huomannut, että kun Siiri on vapaana pihalle, saattaa se juoda vaikka mistä! Siis kaikkialta muualta kuin kopista, esim. pienen pienestä peräkärrystämme (joka on siis ruohonleikkuriimme, heh:D) mutta tämä oli kylläkin yllätys! Siiri nimittäin meni kasvihuoneemme eteen, hyppäsi kannon päälle, ja joi sadevesimittaristamme! No, mikäs siinä, saahan se siitä huoda, kunhan ei vain riko mitään....





Mitä piditte kuvista? Jos teillä on postausideoita, niin kertokaa toki niitä kommentilla!

2 kommenttia:

  1. Hienoja nuo hyppykuvat ! Hurjan korkealle Siiri osaa hypätä.
    Siiri selkeästi nauttii kun pääsi pitkästä aikaa kuvattavaksi ja blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja niin hyppää, ihan välillä hirvittää, kun se hyppii niin korkealle, vaikkei tarvitsisikaan! :)

      Poista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!