maanantai 3. maaliskuuta 2014

Loma loppu :(

Nyt on loma loppu, ja koulu alkanut (valitettavasti). Mitenkään erikoisen rennosti ei koulu tänään alkanut, mutta onneksi tämän päivän koulu on jo ohi. Lunta rupesi äsken satamaan, mutta toivottavasti sitä ei tule kuitenkaan hirmuisesti! Ihan vähän riittäisi, eikä haittaisi jos sitä ei olisi ollenkaan. Miun mielestä voisi kyllä olla jo kesä, vai mitä mieltä te olette?? Olisi niin ihanaa kun voisi mennä järveen uimaan, ei tarvitsisi pukea toppavaatteita päälle kun menee ulos, ulkona olisi ihanan lämmin...... Mutta totuus on että nyt on talvi!

Kävimme muuten lauantaina Sohvi Kilin kanssa ratsastamassa, nimittäis maastossa! Oli kyllä tosi kivaa, vaikka vähän tuli paikat kipeiks, mutta ainakin se on ollut sitten tehokasta liikuntaa! Eilen kävimme perheen kanssa keilaamassa. Ihan hyvin miä taisin niitä keiloja kaataa...... Ensimmäisellä yrityksellä tein täyskaadon, ja se oli vahinko! En olisi ikinä uskonut tekeväni täyskaatoa, mutta yllätin itseni:) Alussa meni paremmin, mutta loppua päin käteni alkoi väsyä, joten sitten ei enää mennyt niin hyvin:(

Mutta sellaisia kuulumisia tällä kertaa, eipä mitään ihmeellistä, eikä kuvia ole yhtään mutta ei se mitään, kuvia tulee sitten ens kerralla!

t.Ada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!