maanantai 19. elokuuta 2013

Siirin seikkailu

Nyt kerron teille Siirin seikkailusta, mikä kylläkin tapahtui jo pari viikkoa sitten, keskiviikkona.

Olimme olleet päivän linnanmäellä ja sea lifessa, ja tulimme kotiin joskus yhdeksän aikoihin (illalla). Ajattelin kokeilla nukkua Siirin kanssa sisällä (Siiri nukkuu yleensä tarhassa) joten kannoin patjan itselleni alakerran lattialle. Kävimme nukkumaan joskus kymmenen aikaan. Laitoimme oven lukkoon, koska Siiri osaa itse avata oven. Siirillä oli hirmuisesti energia, joten minun piti rauhoitella sitä. Lopulta Siiri kävi nukkumaan omaan häkkiinsä. Pikkuveljeni olikin tullut puolen yön aikoihin sisälle nukkumaan (normaalisti nukumme aitassa), eikä ollut paiskannut ovea kunnolla kiinni, joten se ei ollutkaan lukossa enää sen jälkeen. Siiri heräsi (samoin minä) yhden aikaan yöllä, ja meni juomaan. Minä en vielä noussut vaan katselin mihin siiri menee. Siiri päättikin lähteä ulos, ja minä en kerennyt nousemaankaan, kun Siiri oli jo ulkona. Tiesin, että turha siitä oli pyydellä takaisin, koska se ei tottele. Vähän aikaa katselin, että tuleeko se takaisin, mutta kun sitä ei näkynyt, menin takaisin nukkumaan. Neljän aikaan heräsin, ja päätin mennä katselemaan, näkyisikö Siiriä. Ei näkynyt eikä kuulunut, joten menin takaisin nukkumaan. Aamulla seitsemän jälkeen heräsin, ja menin taas katsomaan näkyisikö Siiriä. Siiri melkein juoksi minuun päin, kun menin ulos! Sen jälkeen menimme sisälle.

Siiri olikin seuraavan aamupäivän todella väsynyt. Se oli juossut niin paljon edellisenä yönä. Siiri nukkui koko aamupäivän patjallani, mutta raahasin sen ulos iltapäivällä.

Tältä se näytti: 
Parin päivän jälkeen selvisi mitä Siiri oli silloin yöllä tehnyt.... Siirillä oli pupun raato haudattuna!!! Ei ollut onneksi Siirin tappama, oli nimittäis ihan selvästi vanhempi raato.... varmaankin auton alle jäänyt...
 
t.Siiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!