sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Budapest OSA 1

Olen palannut! Tulimme suomeen perjantai iltana/yöllä. Kerron teille matkasta varmaankin kolmessa eri postauksessa, ja tässä olisi ensimmäinen.

Lentomme kesti vähän yli kaksi tuntia, kun menimme Budapestiin. Kello oli siellä lähemmäs kahdeksaa illalla, kun pääsimme hotelliin. Ensimmäisenä iltana emme tehneet mitään erikoista, kävimme vain parinkorttelin päässä pienessä kaupassa ostamassa joumista, ja keksejä. Sen jälkeen menimme nukkumaan.

Ensimmäisenä päivänä kävimme aamupalalla, ja lähdimme kaupungille. Kävelimme ja matkustimme metrolla. Ensin menimme eläintarhaan: (anteeksi, kun jotkut kuvat ovat vähän väärinpäin!) 
Kävimme myös samana päivänä cat cafe:ssa.Se oli siis kahvila, missä oli kissoja! (olis iellä myös kolmaskin kissa, mutta en jaksa etsiä nyt sen kuvaa) Kahvilassa join lasillisen appelsiini mehua.
 


 
Tuollakin oli kokis pulloissa nimiä!
 
 
Mun kokis pullossa luki Csilla......
 

 
 
 
Tässä olisi ensimmäinen Budapest postaus, huomenna tai yli huomenna tulee sitten seuraava!
 
t.Siiri

2 kommenttia:

 1. Ooh jännää, että Euroopan puoleltakin löytyy kissa kahvila:o luulin, että se on enemmän Aasian juttu^^ Oon käyny Japanissa ja Koreassa kissa kahvilassa:3 ihania paikkoja!

  cinnamonderella.blogspot.com
  nayoung-in-korea.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ollut aikaisemmin kuullutkaan kissakahviloista, mutta hotellissamme oli erilaisia pieniä kortteja, missä oli erilaisia paikkoja ja sieltä löytyi kissakahvila:)

   Poista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!